Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suun terveydenhuolto Tehtävän kuvaus: Terveyskeskushammaslääkärin tehtävät ovat pääsääntöisesti Espoonlahden lähipalvelualueella. Työ Espoossa on monipuolista, eikä jonoja hoitoon ole. Henkilökunta on motivoitunutta ja kannustavaa. Vastaanottotilat ja laitteet ovat nykyaikaiset, röntgen digitalisoitu. Käytössä on Effica-potilastietojärjestelmä. Kelpoisuusvaatimus: Laillistetun hammaslääkärin pätevyys.Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä positiivista työotetta. Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Espoo hammashoito Espoo lääkärit hammashoito Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskushammaslääkäri, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Espoonlahden suun terveydenhuolto / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 70 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa