Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suun terveydenhuolto Tehtävän kuvaus: Terveyskeskushammaslääkärin tehtävät ovat pääsääntöisesti Espoonlahden lähipalvelualueella. Työ Espoossa on monipuolista, eikä jonoja hoitoon ole. Henkilökunta on motivoitunutta ja kannustavaa. Vastaanottotilat ja laitteet ovat nykyaikaiset, röntgen digitalisoitu. Käytössä on Effica-potilastietojärjestelmä. Kelpoisuusvaatimus: Laillistetun hammaslääkärin pätevyys.Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä positiivista työotetta. Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Espoo hammashoito Espoo lääkärit hammashoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskushammaslääkäri, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Espoonlahden suun terveydenhuolto / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 64 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus