Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Suun terveydenhuolto Tehtävän kuvaus: Terveyskeskushammaslääkärin tehtävät ovat pääsääntöisesti Espoonlahden lähipalvelualueella. Työ Espoossa on monipuolista, eikä jonoja hoitoon ole. Henkilökunta on motivoitunutta ja kannustavaa. Vastaanottotilat ja laitteet ovat nykyaikaiset, röntgen digitalisoitu. Käytössä on Effica-potilastietojärjestelmä.
Kelpoisuusvaatimus: Laillistetun hammaslääkärin pätevyys.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä positiivista työotetta.
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus Työaika: 37 t viikossa Espoo on yli 260 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen toimintaympäristö. Painotamme palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintaa sekä kannustamme kuntalaisia omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan huolehtimiseen.

Espoon kaupungin suun terveydenhuolto toimii 17 hammashoitolassa eri puolilla kaupunkia. Suun terveydenhuollossa työskentelee n. 300 suun terveydenhuollon ammattilaista. Asiakaskäyntejä on yli 200 000 vuosittain. Kiireettömään hoitoon pääsee kahdessa kuukaudessa. Suun terveydenhuollon tehtävänä on suun terveyden edistäminen hyvinvoinnin osana sekä laadukkaiden, asiakaslähtöisten ja kilpailukykyisten hammashoitopalveluiden tuottaminen.
Lisätietoja tehtävästä Vastaava hammaslääkäri Maija Kinos 358 43 8268 266 maija.r.kinos@espoo.fi
Työnantaja: Espoonlahden suun terveydenhuolto / co Espoon kaupunki Sijainti: Merikansantie 4 a 02320 ESPOO Hakemukset: https://www.tyonhaku.espoo.fi/frmCheckAndList.asp?J=29562&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=E&TITLE=Terveyskeskushammasl%E4%E4k%E4ri Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Espoon kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Merikansantie 4 a 02320 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskushammaslääkäri, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Espoonlahden suun terveydenhuolto / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Merikansantie 4 a 02320 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 50 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa