Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

RekryKoulutus: Delete kouluttaa ja rekrytoi 14 uutta puhdistusalan ammattilaista

Delete / co Uramuuntaja

Helsinki

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suun terveydenhuolto Tehtävän kuvaus: Terveyskeskushammaslääkärin tehtävät ovat pääsääntöisesti Espoonlahden lähipalvelualueella. Työ Espoossa on monipuolista, eikä jonoja hoitoon ole. Henkilökunta on motivoitunutta ja kannustavaa. Vastaanottotilat ja laitteet ovat nykyaikaiset, röntgen digitalisoitu. Käytössä on Effica-potilastietojärjestelmä. Kelpoisuusvaatimus: Laillistetun hammaslääkärin pätevyys.Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä positiivista työotetta. Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Espoo hammashoito Espoo lääkärit hammashoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskushammaslääkäri, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Espoonlahden suun terveydenhuolto / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 228 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus