Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Tekninen ala Tehtävän kuvaus: Kaupunkitekniikan keskuksen geotekniikkayksikkö huolehtii Espoon kaupungin tarvitsemasta geoteknisestä tutkimuksesta, suunnittelusta ja neuvonnasta, maa- ja kallioperätietojen tuottamisesta sekä tietokantojen ylläpitämisestä.

Geotekniikkayksikön suunnitteluinsinöörin tehtäviä ovat mm. perustamistapaselvitysten ja pohjarakennussuunnitelmien laatiminen kaupungin talonrakennus- ja kunnallisteknisiin kohteisiin, työmaapalvelu, konsulttitöiden ohjaus sekä kuntalaisten asiakaspalvelutehtävät maaperään ja rakennettavuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Työtehtävien sisällön painopiste määritellään hakijan aikaisemman työkokemuksen perusteella.

Kyseessä on uusintahaku, aiemmat hakijat huomioidaan.
Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen insinöörin tutkinto.

Tehtävässä edellytetään kokemusta geotekniikan toimialaan liittyvistä tehtävistä Arvostamme geoteknisten suunnittelu-, laskenta- sekä mitoitusohjelmien käyttökokemusta sekä kykyä yhteistyöhön ja itsenäiseen työskentelyyn, kokemusta geotekniikan toimialaan liittyvistä tutkimus- ja mittaustehtävistä, CAD-suunnitteluympäristön tuntemusta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Tehtäväkohtainen palkka: 3116,92 €/kk Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus Työaika: 36,25 h/viikko Lisätietoja tehtävästä Geotekniikkapäällikkö Matti Kaurila 050 5727614 etunimi.sukunimi@espoo.fi Suunnittelupäällikkö Jouni Hartikainen 050 3722792 etunimi.sukunimi@espoo.fi
Työnantaja: Tekninen keskus/Geotekniikkayksikkö / co Espoon kaupunki Sijainti: Virastopiha 2 C 02770 ESPOO Hakemukset: https://www.tyonhaku.espoo.fi/frmCheckAndList.asp?J=29128&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=E&TITLE=Suunnitteluinsin%F6%F6ri Ilmoitus jätetty: 01.08.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 Ilmoituskanava: Espoon kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Virastopiha 2 C 02770 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suunnitteluinsinööri, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 01.08.2016 ja sen on julkaissut Tekninen keskus/Geotekniikkayksikkö / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Virastopiha 2 C 02770 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 50 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa