Duunitori suosittelee
Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Sosiaalityö Tehtävän kuvaus: Haemme mukavaan ja avoimeen työyhteisöömme uutta sosiaalityöntekijää. Työyhteisössämme työskentelee 11 sosiaalityöntekijää, 8 sosiaaliohjaajaa, 1 perhetyöntekijä sekä toimistosihteeri. Työyhteisöä johtaa kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää yhdessä johtamisen periaatteella.

Työntekijöiden tukena ovat niin esimiehet, työyhteisö kuin työnohjaus. Työyhteisömme on kehittämismyönteinen, huumorintajuinen ja toisiaan tukeva. Työyhteisöömme kuuluu niin pitkän kokemuksen omaavia kuin myös uusia kasvoja. Uudet työntekijät otetaan ilolla vastaan ja heille tarjotaan hyvä perehdytys.

Espoonlahdessa panostetaan verkostoyhteistyöhön ja sen kehittämiseen.

Meillä on vuosittain kaksi työn kehittämispäivää sekä työhyvinvointipäivä. Tämän lisäksi Espoo tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja. Sosiaalityön opiskelijalla on mahdollisuus 3 kk:n palkalliseen opintovapaaseen gradun kirjoittamista varten. Autamme myös asunnon saannissa.

Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluu lasten ja heidän perheidensä ohjaus ja neuvonta, lastensuojelun ja sosiaalihuoltolain mukaiset palvelutarpeen arvioinnit, avohuollon suunnitelmallinen sosiaalityö sekä sijoitusprosessit.

Espoonlahti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kampista ja Kirkkonummelta pääsee bussilla suoraan ovelle.

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Arvostamme kokemusta lastensuojelun sosiaalityöstä, motivoitunutta- ja ratkaisukeskeistä työotetta, valmiutta pari- ja tiimityöhön, verkostotyön osaamista sekä kielitaitoa. Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Tehtäväkohtainen palkka: 3177,35 €/kk Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus Työaika: 37h/vko Lastensuojelu on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, varhaista tukea ja moniammatillista työskentelyä. Kehitämme lastensuojelua yhdessä asiakkaiden ja muiden perhepalvelujen toimijoiden kanssa. Lisätietoja tehtävästä Johtava sosiaalityöntekijä Pia Kurola 050 548 2035 Johtava sosiaalityöntekijä Saara Sahlstén 046 877 2494
Työnantaja: Espoonlahden lastensuojelu / co Espoon kaupunki Sijainti: Kipparinkatu 2 02320 Espoo Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: Espoon kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kipparinkatu 2 02320 Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Espoonlahden lastensuojelu / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Kipparinkatu 2 02320 Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 51 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa