Duunitori suosittelee
Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Sosiaalityö Tehtävän kuvaus: Haemme Espoon kaupungin vanhusten palvelujen tulosyksikön Seniorineuvonta ja palveluohjausyksikköön sosiaalityöntekijää määräaikaiseen virkasuhteeseen 1.11.2016-31.12.2017.

Seniorineuvonta ja palveluohjausyksikkö Nestori on aloittanut toimintansa 1.6.2016 ja se on koonnut saman organisaation alle Espoossa ikääntyvien parissa tehtävän neuvonta-, palveluohjaus- ja palvelutarpeen arviointityön sekä palveluihin liittyvän päätöksenteon. Yksikössä työskentelee monialainen asiantuntijajoukko. Sosiaalityöntekijät kuuluvat uudessa yksikössä Asumisen palveluohjaus ja sosiaalityö -tiimiin ja tiimissä työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, 8 sosiaalityöntekijää ja palveluohjaaja.
Seniorineuvonta ja palveluohjausyksikössä painottuu pääasiassa kotona asuvien asiakkaiden laaja-alainen palvelutarpeen arviointi sekä kotona asumisen tukeminen sosiaalityön keinoin. Asumisen palveluohjauksen tiimissä huolehditaan myös lyhytaikaisen ja pitkäaikaisen hoiva-asumisen sijoitustoiminnasta. Yksikössä tehdään työtä alueellisesti yhteistyössä osana monialaista tiimiä sekä muiden palveluverkoston toimijoiden kanssa.
Asumisen palveluohjauksen ja sosiaalityön tiimi antaa palveluja myös pitkäaikaishoidon palvelualueelle. Pitkäaikaishoidon palvelualueella työtehtävinä painottuvat ostetun asumispalvelun valvontatyöhön osallistuminen ja pitkäaikaishoidossa asuvien henkilöiden sosiaalityö.

Osana tiimiämme sosiaalityöntekijän on mahdollista tehdä vaikuttavaa työtä espoolaisten ikäihmisten parissa.

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta sekä kykyä tiimi- ja verkostotyöhön.
Arvostamme kokemusta monialaisesta tiimityöstä sekä kehittämismyönteisyyttä. Ruotsinkielen taito katsotaan eduksi. Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Tehtäväkohtainen palkka: 3019,51 €/kk Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus Työaika: 37 h / vko Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka. Lisätietoja tehtävästä Linkki lisätietoihin Johtava sosiaalityöntekijä Sanna Taina 046 877 2733 etunimi.sukunimi@espoo.fi Tavoitettavissa paremmin sähköpostitse

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Asemakuja 2 02770 Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Seniorineuvonta ja palveluohjausyksikkö Nestori / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Asemakuja 2 02770 Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 57 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa