Duunitori suosittelee
HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Sosiaalityö Tehtävän kuvaus: Haemme mukavaan ja avoimeen työyhteisöömme uutta sosiaalityöntekijää. Matinkylä-Olarin ja Tapiolan lastensuojelun osaavaan ja kehittämismyönteiseen työtiimiin kuuluu 13 sosiaalityöntekijää, 9 sosiaaliohjaajaa, kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää ja toimistosihteeri.

Espoon kaupungissa lastensuojelua kehitetään laajasti. Matinkylä-Olarin ja Tapiolan lastensuojelussa kehitetään tällä hetkellä ensiarviointityötä ja sosiaaliohjaajavetoisia palvelutarpeen arviointeja. Sosiaaliohjaajat vastaavat enenevässä määrin sosiaalihuoltolain mukaisista asiakasprosesseista.

Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluu lasten ja heidän perheidensä ohjaus ja neuvonta, lastensuojelun ja sosiaalihuoltolain mukaiset palvelutarpeen arvioinnit, avohuollon suunnitelmallinen sosiaalityö sekä sijoitusprosessit.

Meillä on vuosittain työn kehittämispäiviä ja työhyvinvointipäiviä. Tämän lisäksi Espoo tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja. Sosiaalityön opiskelijalla on mahdollisuus 3 kuukauden palkalliseen opintovapaaseen gradun kirjoittamista varten. Autamme myös asunnon saannissa.

Matinkylä-Olarin ja Tapiolan lastensuojelu sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kampista pääsee bussilla nopeasti toimistomme lähelle.
Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Arvostamme kokemusta lastensuojelutyöstä. Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Tehtäväkohtainen palkka: 3177,35 €/kk Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus Työaika: 37 h / viikko Lisätietoja tehtävästä Linkki lisätietoihin Johtava sosiaalityöntekijä Päivi Korpi-Kauhanen 046 877 1532 Johtava sosiaalityöntekijä Raija Pesola 050 320 0528
Työnantaja: Matinkylä-Olarin ja Tapiolan lastensuojelu / co Espoon kaupunki Sijainti: Pihatörmä 1 A 02240 Espoo Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Espoon kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pihatörmä 1 A 02240 Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Matinkylä-Olarin ja Tapiolan lastensuojelu / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Pihatörmä 1 A 02240 Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 51 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa