Duunitori suosittelee
Tuotannonkehittäjä Lai-Mu Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sosiaalityö Tehtävän kuvaus: Haemme sosiaaliohjaajaa Nuorten tukitiimiin.Sosiaaliohjaajan tehtävänä on 17-20-vuotiaiden nuorten ohjaaminen ja tukeminen mm. itsenäistymiseen, asumiseen, koulutukseen ja työllistymiseen liittyvissä asioissa. Työ sisältää yksilö-ja ryhmäohjaamista sekä verkostotyötä asiakkaiden läheis- ja virallisten verkostojen kanssa. Asiakkaat ovat itsenäistymisvaiheessa olevia, pääosin jälkihuollon sosiaalityön asiakkaita. Tiimissä työskentelee johtava sosiaalityöntekijä ja yhteensä 6 sosiaaliohjaajaa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Espoo hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Espoo sosiaalityö Espoo musiikki- ja viihdealan tehtävät Espoo määräaikainen Espoo lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö sosiaalityö musiikki- ja viihdealan tehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaaliohjaaja, sijaisuus, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Lastensuojelun tukipalvelut / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 64 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus