Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Sosiaalityö Tehtävän kuvaus: Haemme sosiaaliohjaajaa Nuorten tukitiimiin.

Sosiaaliohjaajan tehtävänä on 17-20-vuotiaiden nuorten ohjaaminen ja tukeminen mm. itsenäistymiseen, asumiseen, koulutukseen ja työllistymiseen liittyvissä asioissa. Työ sisältää yksilö-ja ryhmäohjaamista sekä verkostotyötä asiakkaiden läheis- ja virallisten verkostojen kanssa. Asiakkaat ovat itsenäistymisvaiheessa olevia, pääosin jälkihuollon sosiaalityön asiakkaita. Tiimissä työskentelee johtava sosiaalityöntekijä ja yhteensä 6 sosiaaliohjaajaa. Lisäksi sosiaaliohjaaja tekee tiivistä yhteistyötä jälkihuollon ja sijaishuollon sosiaalityön kanssa.

Tehtävässä edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn mutta myös kiinnostusta ja innostusta olla osa työryhmää jossa pyritään suunnitelmallisesti kehittämään työtä ja sen eri osa-alueita. Tarjoamme erinomaisen perehdytyksen sekä työnohjauksen.
Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 6§:n mukainen pätevyys.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Tehtäväkohtainen palkka: 2369,06 €/kk Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus Työaika: 38 h 15 min / vko Lisätietoja tehtävästä Johtava sosiaalityöntekijä Reetta Väänänen 050 526 0311
Työnantaja: Lastensuojelun tukipalvelut / co Espoon kaupunki Sijainti: Kamreerintie 7 02770 Espoo Hakemukset: https://www.tyonhaku.espoo.fi/frmCheckAndList.asp?J=29640&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=E&TITLE=Sosiaaliohjaaja Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Espoon kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kamreerintie 7 02770 Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaaliohjaaja, sijaisuus, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Lastensuojelun tukipalvelut / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Kamreerintie 7 02770 Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 53 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa