Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sosiaalityö Tehtävän kuvaus: Espoo on varannut alaikäisille yksintulleille oleskeluluvan saaneille lapsille ja nuorille 80 kuntapaikkaa. Näiden nuorten ja lasten kotouttaminen kuuluu Espoon ryhmä- ja perheryhmäkodille. Tätä työtä varten perustettiin Koto-tiimi, jonka tehtävänä on huolehtia näiden lasten ja nuorten sosiaalityöstä. Nyt etsimme työyhteisöömme innostunutta ja ajan hermolla olevaa sosiaalityön ammattilaista. Haluatko ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Espoo hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Espoo musiikki- ja viihdealan tehtävät Espoo sosiaalityö Espoo lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaaliohjaaja, 2 tehtävää, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Espoon ryhmä- ja perheryhmäkoti / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 66 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus