Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Työpaikkakuvaus

Sosiaalityö Tehtävän kuvaus: Espoo on varannut alaikäisille yksintulleille oleskeluluvan saaneille lapsille ja nuorille 80 kuntapaikkaa. Näiden nuorten ja lasten kotouttaminen kuuluu Espoon ryhmä- ja perheryhmäkodille. Tätä työtä varten perustettiin Koto-tiimi, jonka tehtävänä on huolehtia näiden lasten ja nuorten sosiaalityöstä. Nyt etsimme työyhteisöömme innostunutta ja ajan hermolla olevaa sosiaalityön ammattilaista. Haluatko olla mukana kehittämässä sosiaaliohjausta osana tätä alkuvaiheen kotouttamistyötä?

Espoon ryhmä- ja perheryhmäkodin Koto-tiimissä on avoinna kaksi sosiaaliohjaajan määräaikaista virkaa 1.1.2017 alkaen (tai sopimuksen mukaan) 31.12.2017 saakka. Virat sijoittuvat alaikäisten yksintulleiden pakolaisnuorten kotouttamisvaiheen työskentelyyn. Tiimissä työskentelee jatkossa kaksi sosiaalityöntekijää ja kaksi sosiaaliohjaajaa työpareina. Koto-tiimin esimiehenä toimii johtava sosiaalityöntekijä.

Espoon ryhmä- ja perheryhmäkodin Koto-tiimin toimipaikka sijaitsee Espoon Tuomarilassa, mutta on siirtymässä Espoon Matinkylään vuoden 2017 alussa.

Koto-tiimille kuuluu tukiasumisyksiköissä ja perheryhmäkodeissa asuvien nuorten suunnitelmallinen sosiaalityö ja sosiaaliohjaus. Yksiköt sijaitsevat Leppävaarassa ja Kauklahdessa sekä perheryhmäkodit Kivenlahdessa, Gumbölessä ja Matinkylässä. Koto-tiimi vastaa myös yksityismajoituksessa asuvien alaikäisien oleskeluluvan saaneiden lasten ja nuorten suunnitelmallisesta sosiaalityöstä ja sosiaaliohjauksesta.

Nyt haettavan sosiaaliohjaajan toimenkuvaan kuuluu kotouttamisvaiheen sosiaali- ja verkostotyö, asiakastapaamiset, nuorten palvelutarpeen arviointi ja psykososiaalinen tuki. Lisäksi työtehtäviin sisältyy sosiaalihuoltolain mukaista päätöksentekoa sekä taloudellisesta tuesta vastaamista (täydentävä toimeentulotuki).
Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään soveltuvuutta vaativaan asiakas-, tiimi- ja verkostotyöhön sekä päätöksentekokykyä ja sosiaalipalvelujärjestelmän sekä sosiaaliturvan osaamista.

Arvostamme kokemusta nuorten ja nuorten maahanmuuttajien kanssa tehtävästä sosiaalityöstä. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, järjestelmällisyyttä, jämäkkyyttä, joustavuutta, sekä nopeaa arviointi- ja päätöksentekokykyä sekä itsenäistä työotetta.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Tehtäväkohtainen palkka: 2369,06 €/kk Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus Työaika: 38 h 15 min / vko Lisätietoja tehtävästä Johtaja Teija Savolainen 046 877 1270 etunimi.sukunimi@espoo.fi Johtava sosiaalityöntekijä Riitta Moghaddam 046 877 1918 etunimi.sukunimi@espoo.fi
Työnantaja: Espoon ryhmä- ja perheryhmäkoti / co Espoon kaupunki Sijainti: Tuomarilantie 19, 3 krs. 02760 Espoo Hakemukset: https://www.tyonhaku.espoo.fi/frmCheckAndList.asp?J=29589&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=E&TITLE=Sosiaaliohjaaja Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Espoon kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tuomarilantie 19, 3 krs. 02760 Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaaliohjaaja, 2 tehtävää, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Espoon ryhmä- ja perheryhmäkoti / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Tuomarilantie 19, 3 krs. 02760 Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 50 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa