Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Terveyden- ja sairaanhoito Tehtävän kuvaus: Haemme Espoon ryhmä- ja perheryhmäkotiin sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.Espoon ryhmä - ja perheryhmäkoti vastaa alaikäisten turvapaikanhakijoiden vastaanotosta sekä heidän kotouttamisesta. Yksikön vastuulla on tällä hetkellä kolme yksikköä: 21-paikkainen Espoon ryhmäkoti, 11-paikkainen Kivenlahden perheryhmäkoti sekä 14-paikkainen Hirviportin perheryhmäkoti.Varsinaista alaikäisten turvapaikanhakijoiden vastaanottotoimintaa toteuttaa Espoon ryhmäkoti ja yksityismajoitus. Kivenlahden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Espoo hoitajat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, maahanmuuttajapalveluihin, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Espoon ryhmäkoti / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 56 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus