Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ratkaisumyyjä - RPA systems

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Ilmoitus jätetty 04.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Terveyden- ja sairaanhoito Tehtävän kuvaus: Espoon sairaala hakee sairaanhoitajia, lähihoitajia tai alan opintojen loppuvaiheessa olevia opiskelijoita sijaisuuksiin. Jorviin avattavan Espoon uuden sairaalan käyttöönotto alkaa lokakuun alusta, ja sijaisia tarvitaan toiminnan tukemiseen käyttöönoton ajaksi.Autamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä saat Vanhusten palvelujen työhönotosta, puh. 046 877 1985Kelpoisuusvaatimus: ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Espoo määräaikainen Espoo hoitajat määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, lähihoitaja tai alan opintojen loppuvaiheessa oleva opiskelija, määräaikainen, 15 tehtävää, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 04.08.2016 ja sen on julkaissut Matinkylä-Olari, Espoon sairaala / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 223 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus