Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Ilmoitus jätetty 04.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Terveyden- ja sairaanhoito Tehtävän kuvaus: Espoon sairaala hakee sairaanhoitajia, lähihoitajia tai alan opintojen loppuvaiheessa olevia opiskelijoita sijaisuuksiin. Jorviin avattavan Espoon uuden sairaalan käyttöönotto alkaa lokakuun alusta, ja sijaisia tarvitaan toiminnan tukemiseen käyttöönoton ajaksi.Autamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä saat Vanhusten palvelujen työhönotosta, puh. 046 877 1985Kelpoisuusvaatimus: ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Espoo määräaikainen Espoo hoitajat määräaikainen Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, lähihoitaja tai alan opintojen loppuvaiheessa oleva opiskelija, määräaikainen, 15 tehtävää, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 04.08.2016 ja sen on julkaissut Matinkylä-Olari, Espoon sairaala / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 74 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa