Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Terveyden- ja sairaanhoito Tehtävän kuvaus: Tule sairaanhoitajaksi osaavaan joukkoomme kotisairaalaan!

Tarjoamme sairaalatasoista hoitoa potilaan kotona koko Espoon alueella. Kotisairaalan keskeisimmät potilasryhmät ovat suonensisäistä lääkehoitoa saavat infektiopotilaat sekä oireenmukaista- ja saattohoitoa saavat potilaat. Tehtävän luonteen vuoksi ajokortti ja iv-lupa ovat välttämättömiä.

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Järjestämme sinulle asianmukaisen perehdytyksen. Työ on 3-vuorotyötä, mutta pyrimme tukemaan työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittamista ja voit itse vaikuttaa työaikoihisi. Autamme tarvittaessa myös asunnon hankinnassa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa joukkoomme!
Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään ajokorttia / ajotaitoa sekä voimassa olevaa Espoon kaupungin i.v.-lupaa. HUSin iv-lupa voidaan muuntaa Espoon kaupungin luvaksi. Mahdollistamme myös iv-luvan suorittamisen ennen työsuhteen alkua / perehdytyksen aikana.
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Tehtäväkohtainen palkka: 2514,54€/kk Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus Työaika: 114h 45min / 3 viikkoa Lisätietoja tehtävästä Osastonhoitaja Susanna Mäntyniemi 050 338 2509
Työnantaja: Kotisairaala, Espoon sairaala / co Espoon kaupunki Sijainti: Puolarinportti 1 02290 Espoo Hakemukset: https://www.tyonhaku.espoo.fi/frmCheckAndList.asp?J=29654&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=E&TITLE=Sairaanhoitaja Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 Ilmoituskanava: Espoon kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Puolarinportti 1 02290 Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, Kotisairaalaan, sijaisuus, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Kotisairaala, Espoon sairaala / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Puolarinportti 1 02290 Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 51 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa