Duunitori suosittelee
Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Terveyden- ja sairaanhoito Tehtävän kuvaus: Haemme sairaanhoitajaa Espoon sairaalan päivystysosastolle vakituiseen tehtävään. Osasto on aloittanut toiminnan tammikuussa 2016 Jorvin päivystysrakennuksen uusissa tiloissa. Yksikkö on osa vuonna 2017 samalle alueelle valmistuvaa Espoon sairaalaa.

Osaston tärkein osaamisalue on akuutti geriatria. Hoidettavana ovat ikääntyneen (>75 v.) väestön akuutit sairaudet. Osastolla hoidetaan myös muita aikuisten lyhytaikaisia sairauksia, joissa ei ole jatkuvan monitoroinnin tarvetta ja potilaan vointi on vakaa. Keskimääräinen hoitoaika on 2-3 vuorokautta. Osastolla on 22 sairaansijaa ja potilaat ohjautuvat osastolle pääsääntöisesti Jorvin sairaalan päivystyksestä kaikkina vuorokauden aikoina.

Potilaslähtöisyys ja kuntoutumista edistävä työskentelytapa ovat toimintamme kulmakiviä. Sairaanhoitajana työskentelet moniammatillisessa tiimissä ja vastaat omien potilaidesi hoidon ja kuntoutuksen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Edellytämme voimassa olevaa i.v. -lupaa tai sen suorittamista koeaikana. Lisäksi edellytämme hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä halua kehittää ja ylläpitää aktiivisesti omaa ammattitaitoa. Luemme eduksi akuuttihoidon ja geriatrisen osaamisen.

Perehdytämme sinut työssä käytettäviin välineisiin ja järjestelmiin. Tehtävän aloitusajankohdasta sovitaan yhdessä tehtävään valitun kanssa.

Espoon sairaala on savuton työpaikka.

Tervetuloa!
Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa i.v.-lupaa tai sen suorittamista koeaikana. Hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä halua kehittää ja ylläpitää aktiivisesti omaa ammattitaitoa. Arvostamme akuuttihoidon ja geriatrisen hoitotyön osaamista. Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Tehtäväkohtainen palkka: 2514,54€/kk Työaika: 114,75h/3 vkoa, kolmivuorotyö Lisätietoja tehtävästä Osastonhoitaja Kirsi Uurto 043-8257395 Palveluvastaava Kirsi Lahti 043-8268366
Työnantaja: Espoon sairaalan päivystysosasto / co Espoon kaupunki Sijainti: Turuntie 150 02740 Espoo Hakemukset: https://www.tyonhaku.espoo.fi/frmCheckAndList.asp?J=29645&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=E&TITLE=Sairaanhoitaja Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 Ilmoituskanava: Espoon kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Turuntie 150 02740 Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Espoon sairaalan päivystysosasto / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Turuntie 150 02740 Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 53 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa