Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Microsoft BI Consultant

Avarea

Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tekninen ala Tehtävän kuvaus: Haettavan sähköteknikon/teknisen asiantuntijan tehtävät painottuvat vuosikorjausohjelman sähköteknisten töiden koordinointiin ja valvontaan, yhteistyössä toisten asiantuntijoiden kanssa. Töiden tuottaminen tapahtuu pääasiallisesti ostopalveluina sopimustoimittajilta muiden sidosryhmien, kuten rakennuskunnossapidon ja suunnittelun kanssa yhteistyössä toimien.Työ edellyttää usein päivittäistä liikkumista kohteiden välillä omalla autolla.Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi ammattialalisät ovat enimmillään kolmen vuoden ammattialaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Espoo sähkö- ja automaatioalan tehtävät Espoo sähköalan työt Espoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi sähkö- ja automaatioalan tehtävät sähköalan työt Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköteknikko, tekninen asiantuntija, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Tilapalvelut-liikelaitos / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 74 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa