Duunitori suosittelee
Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Tekninen ala Tehtävän kuvaus: Haettavan sähköteknikon/teknisen asiantuntijan tehtävät painottuvat vuosikorjausohjelman sähköteknisten töiden koordinointiin ja valvontaan, yhteistyössä toisten asiantuntijoiden kanssa.

Töiden tuottaminen tapahtuu pääasiallisesti ostopalveluina sopimustoimittajilta muiden sidosryhmien, kuten rakennuskunnossapidon ja suunnittelun kanssa yhteistyössä toimien.

Työ edellyttää usein päivittäistä liikkumista kohteiden välillä omalla autolla.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi ammattialalisät ovat enimmillään kolmen vuoden ammattialaan oikeuttavan työkokemuksen perusteella 4%, ja viiden vuoden ammattialaan oikeuttavan työkokemuksen perusteella 8% tehtäväkohtaisesta palkasta.

Kelpoisuusvaatimus: sähköinsinöörin tai -teknikon tutkinto
Tehtävässä edellytetään - hyvää suomenkielen suullista ja kirjallista taitoa
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn, organisointitaitoa sekä paineensietokykyä
- nykyaikaisen tietotekniikan hallintaa ja kykyä oppia uusia menetelmiä ja työtapoja
- asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja
Arvostamme kokemusta taloteknisestä sähkötekniikasta, valvonnasta ja huollosta, sekä ostotoiminnasta ja sähköisten järjestelmien käytöstä. Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Tehtäväkohtainen palkka: 2732,12 €/kk Työaika: kokoaikatyö, 36,25 h/viikko Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Henkilöstöä liikelaitoksessa on 680 ja liikevaihtomme on 235,5 milj. euroa. Lisätietoja tehtävästä Kunnossapitoesimies Teemu Keränen 0438246592 etunimi.sukunimi@espoo.fi 3.10 lähtien Talotekniikkapäällikkö Mikko Melender 0438245586 etunimi.sukunimi@espoo.fi
Työnantaja: Tilapalvelut-liikelaitos / co Espoon kaupunki Sijainti: Virastopiha 2 B 02770 Espoo Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: Espoon kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Virastopiha 2 B 02770 Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköteknikko, tekninen asiantuntija, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Tilapalvelut-liikelaitos / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Virastopiha 2 B 02770 Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 51 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa