Duunitori suosittelee
Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Viheralan Kausityöntekijöitä Helsinkiin ja pk-seudulle

Adecco Finland

Finland

Kahvikoneiden myyntineuvottelija

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuntoutus- ja terapiahenkilöstö Tehtävän kuvaus: Espoon kaupungin lastenpsykiatrisessa avohoitoyksikössä työskentelevän psykologin tehtävät. Haemme psykologia ensisijaisesti konsultaatiotyöryhmään. Konsultaatiotyöryhmässä työskentelee viisi työntekijää, jotka ovat lääkäri, sosiaalityöntekijä, kaksi sairaanhoitajaa ja psykologi. Työryhmä työskentelee ensisijaisesti jalkautuvalla ja verkostotyöotteella kouluissa ja päiväkodeissa. Tavoitteemme on tukea lapsia ja perheitä riittävän varhaisessa vaiheessa lapsen omassa kasvuympäristössä.Olemme peruspalveluiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Espoo psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykologi, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Lastenpsykiatrinen avohoitoyksikkö / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02240 - Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 66 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus