Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Customer Consultant

Sana Pharma Marketing Services Oy co. Studentwork

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuntoutus- ja terapiahenkilöstö Tehtävän kuvaus: Espoon kaupungin lastenpsykiatrisessa avohoitoyksikössä työskentelevän psykologin tehtävät. Haemme psykologia ensisijaisesti konsultaatiotyöryhmään. Konsultaatiotyöryhmässä työskentelee viisi työntekijää, jotka ovat lääkäri, sosiaalityöntekijä, kaksi sairaanhoitajaa ja psykologi. Työryhmä työskentelee ensisijaisesti jalkautuvalla ja verkostotyöotteella kouluissa ja päiväkodeissa. Tavoitteemme on tukea lapsia ja perheitä riittävän varhaisessa vaiheessa lapsen omassa kasvuympäristössä.Olemme peruspalveluiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Espoo psykologia ja psykiatria Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykologi, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Lastenpsykiatrinen avohoitoyksikkö / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 58 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa