Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Työpaikkakuvaus

Tekninen ala Tehtävän kuvaus: Kaupunkitekniikan keskuksen geotekniikkayksikkö huolehtii Espoon kaupungin tarvitsemasta geoteknisestä tutkimuksesta, suunnittelusta ja neuvonnasta, maa- ja kallioperätietojen tuottamisesta sekä tietokantojen ylläpitämisestä.

Projektipäällikkö mm. ohjaa ja koordinoi kaupungin talonrakennus- ja kunnallisteknisiin kohteisiin liittyvää geosuunnittelua ja laatii geoteknisiä selvityksiä, hallinnoi pohjarakentamiseen painottuvia hankkeita sekä toimii geoteknisenä asiantuntijana kaavoituksessa.

Työtehtävien sisällön painopiste määritellään hakijan osaamisen ja aikaisemman työkokemuksen perusteella.

Kyseessä on uusintahaku, aiemmat hakijat huomioidaan.
Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen insinöörin tutkinto.

Tehtävässä edellytetään laajaa kokemusta geotekniikan toimialaan liittyvistä tehtävistä.
Hyvää yhteistyö- ja esiintymiskykyä sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa. Arvostamme joustavaa ja kehityshenkistä asennetta, geoteknisten suunnittelu-, laskenta- sekä mitoitusohjelmien käyttökokemusta sekä kykyä yhteistyöhön ja itsenäiseen työskentelyyn, kokemusta geotekniikan toimialaan liittyvistä tutkimus- ja mittaustehtävistä, CAD-suunnitteluympäristön tuntemusta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Tehtäväkohtainen palkka: 3712,36 €/kk Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus Työaika: 36 h 15 min / viikko Lisätietoja tehtävästä Geotekniikkapäällikkö Matti Kaurila 050 5727614 etunimi.sukunimi@espoo.fi Suunnittelupäällikkö Jouni Hartikainen 050 3722792 etunimi.s.sukunimi@espoo.fi
Työnantaja: Kaupunkitekniikan keskus/Geotekniikkayksikkö / co Espoon kaupunki Sijainti: Virastopiha 2 C 02770 ESPOO Ilmoitus jätetty: 09.08.2016 Haku päättyy: 02.01.2017 Ilmoituskanava: Espoon kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Virastopiha 2 C 02770 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektipäällikkö, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 09.08.2016 ja sen on julkaissut Kaupunkitekniikan keskus/Geotekniikkayksikkö / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Virastopiha 2 C 02770 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 70 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa