Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Rehtorit Tehtävän kuvaus: Yhtenäiskoulun rehtorin tehtävät. Sijoituspaikka virkasuhteen alkaessa on Kirkkojärven koulu.

Kirkkojärven koulu on yhtenäinen peruskoulu, joka tarjoaa laadukasta perusopetusta eri-ikäisille ja eri kulttuuritaustoista tuleville oppilaille sekä mahdollistaa oppimaan oppimisen kolmiportaisen tuen kaikilla tasoilla. Koulussa on maahanmuuttajien valmistavaa opetusta ja luokkamuotoista erityisopetusta. Oppilaita koulussa on 643.

Koulu on kansainvälisesti verkostoitunut ja osallistuu monipuolisesti erilaisiin opetusta tukeviin hankkeisiin ja tarjoaa oppilaille ja opettajille mahdollisuuden dynaamiseen ja mielekkäisiin oppimis- ja työskentely-ympäristöihin.
Kelpoisuusvaatimus: Rehtorien kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuus tulee saavuttaa ennen hakuajan päättymistä. Vain muodollisesti kelpoiset hakijat huomioidaan. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Asetuksen mukaisesti rehtorin virkaan on kelpoinen henkilö, jolla on ylempi korkeakoulututkinto, asianomaisen koulutusmuodon opettajan kelpoisuus, riittävä työkokemus opettajan tehtävistä sekä opetushallituksen hyväksymien perusteiden mukainen opetushallinnon tutkinto, 15 opintoviikon (tai 25 opintopisteen) laajuiset yliopiston järjestämät opetushallinnon opinnot tai muulla tavalla hankittu riittävä opetushallinnon tuntemus.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään yleissivistävän opetuksen johtamiskokemusta.

Edellytämme kykyä luoda luottamuksellinen ja erilaisuutta arvostava työympäristö. Arvostamme vahvoja vuorovaikutustaitoja, myönteistä ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta sekä valmiuksia jaettuun, dialogiseen johtajuuteen.

Arvostamme lisäksi kiinnostusta yhteisöllisen työyhteisön ja turvallisen kasvu- ja oppimisympäristön kehittämiseen, sekä näyttöä pedagogisesta uudistamisesta.

Arvostamme myös kokemusta ja näyttöä oppimisen erityisen tuen järjestämisestä sekä sosiaalisten taitojen kasvatuksesta ja opetuksesta. Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus Työaika: OVTES OSIO B, yleissivistävä koulu, työaika 9 § Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa ja lukioissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Opetustoimeen kuuluu 75 peruskoulua, 3 erityiskoulua ja 11 lukiota.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka. Lisätietoja tehtävästä Linkki lisätietoihin Perusopetuslinjan päällikkö Ilpo Salonen 050 354 6840 ilpo.salonen@espoo.fi Aluepäällikkö Kaisa Alaviiri 043 825 4965 kaisa.alaviiri@espoo.fi
Työnantaja: Kirkkojärven koulu / co Espoon kaupunki Sijainti: Kotikyläntie 6 02770 Espoo Hakemukset: https://www.tyonhaku.espoo.fi/frmCheckAndList.asp?J=29584&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=E&TITLE=Peruskoulun+rehtori Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 Ilmoituskanava: Espoon kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kotikyläntie 6 02770 Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Peruskoulun rehtori, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Kirkkojärven koulu / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Kotikyläntie 6 02770 Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 53 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa