Duunitori suosittelee
Hae Volvolle mekaanikoksi!

Volvo Finland Ab

Finland

Data Engineer

Kuntarahoitus Oyj

00100 - Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Mysteeripäällikkö Tampereelle

Mysteeri Experience Oy

Tampere

Technical Support

BMW Group

Sweden

Server Engineer

Callstats.io

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rehtorit Tehtävän kuvaus: Yhtenäiskoulun rehtorin tehtävät. Sijoituspaikka virkasuhteen alkaessa on Kirkkojärven koulu.Kirkkojärven koulu on yhtenäinen peruskoulu, joka tarjoaa laadukasta perusopetusta eri-ikäisille ja eri kulttuuritaustoista tuleville oppilaille sekä mahdollistaa oppimaan oppimisen kolmiportaisen tuen kaikilla tasoilla. Koulussa on maahanmuuttajien valmistavaa opetusta ja luokkamuotoista erityisopetusta. Oppilaita koulussa on 643.Koulu on kansainvälisesti verkostoitunut ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opetusalan esimies- ja johtotehtävät Espoo opetusalan esimies- ja johtotehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Peruskoulun rehtori, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Kirkkojärven koulu / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 228 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus