Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rehtorit Tehtävän kuvaus: Alakoulun rehtorin tehtävät. Sijoituspaikka on virkasuhteen alkaessa Koulumestarin koulu.Koulumestarin koulu on 304 oppilaan alakoulu Espoon Muuralassa. Koulu on aloittanut toimintansa 2007 ja koulua kehitetään vastaamaan tämän päivän haasteisiin niin opetuksessa kuin koulun muissakin rakenteissa. Koulussa on luokkamuotoista erityisopetusta. Koulun yhtenä vahvuusalueena on luovuuden opettaminen ja teknologian käyttö ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opetusalan esimies- ja johtotehtävät Espoo opetusalan esimies- ja johtotehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Peruskoulun rehtori, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Koulumestarin koulu / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 56 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus