Duunitori suosittelee
Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Työpaikkakuvaus

Rehtorit Tehtävän kuvaus: Alakoulun rehtorin tehtävät. Sijoituspaikka on virkasuhteen alkaessa Koulumestarin koulu.

Koulumestarin koulu on 304 oppilaan alakoulu Espoon Muuralassa. Koulu on aloittanut toimintansa 2007 ja koulua kehitetään vastaamaan tämän päivän haasteisiin niin opetuksessa kuin koulun muissakin rakenteissa. Koulussa on luokkamuotoista erityisopetusta.

Koulun yhtenä vahvuusalueena on luovuuden opettaminen ja teknologian käyttö sekä työssä oppilaiden kanssa (pedagogiikka) että koulun muussakin arjessa (arjen teknologia, tieto- ja viestintäteknologia).
Koulu kehittää toimintaansa kansallisessa ja kansainvälisessä yhteistyössä.
Kelpoisuusvaatimus: Rehtorien kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuus tulee saavuttaa ennen hakuajan päättymistä. Vain muodollisesti kelpoiset hakijat huomioidaan. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Asetuksen mukaisesti rehtorin virkaan on kelpoinen henkilö, jolla on ylempi korkeakoulututkinto, asianomaisen koulutusmuodon opettajan kelpoisuus, riittävä työkokemus opettajan tehtävistä sekä opetushallituksen hyväksymien perusteiden mukainen opetushallinnon tutkinto, 15 opintoviikon (tai 25 opintopisteen) laajuiset yliopiston järjestämät opetushallinnon opinnot tai muulla tavalla hankittu riittävä opetushallinnon tuntemus.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään yleissivistävän opetuksen johtamiskokemusta.

Edellytämme kykyä luoda luottamuksellinen ja erilaisuutta arvostava työympäristö. Arvostamme vahvoja vuorovaikutustaitoja, myönteistä ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta sekä valmiuksia jaettuun, dialogiseen johtajuuteen.

Arvostamme lisäksi kiinnostusta yhteisöllisen työyhteisön ja turvallisen kasvu- ja oppimisympäristön kehittämiseen, sekä näyttöä pedagogisesta uudistamisesta.

Arvostamme myös kokemusta ja näyttöä oppimisen erityisen tuen järjestämisestä sekä sosiaalisten taitojen kasvatuksesta ja opetuksesta. Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus Työaika: OVTES OSIO B, yleissivistävä koulu, työaika 9 § Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa ja lukioissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Opetustoimeen kuuluu 75 peruskoulua, 3 erityiskoulua ja 11 lukiota.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka. Lisätietoja tehtävästä Perusopetuslinjan päällikkö Ilpo Salonen 050 354 6840 ilpo.salonen@espoo.fi Aluepäällikkö Kaisa Alaviiri 043 825 4965 kaisa.alaviiri@espoo.fi
Työnantaja: Koulumestarin koulu / co Espoon kaupunki Sijainti: Muuralanpiha 3 02770 Espoo Hakemukset: https://www.tyonhaku.espoo.fi/frmCheckAndList.asp?J=29586&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=E&TITLE=Peruskoulun+rehtori Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 Ilmoituskanava: Espoon kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Muuralanpiha 3 02770 Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Peruskoulun rehtori, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Koulumestarin koulu / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Muuralanpiha 3 02770 Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 49 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa