Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Palo- ja pelastusala Tehtävän kuvaus: Palomiehen tehtävät. Osallistuminen operatiiviseen pelastustoimintaan ja ensihoitoon sekä onnettomuuksien ehkäisytyöhön tekemällä palotarkastuksia ja valistus- ja neuvontatehtäviä.Työpiste määritetään vasta valintojen jälkeen.Kelpoisuusvaatimus: Päätoimiselta pelastustoimintaan osallistuvalta miehistöltä vaadittava kelpoisuus. Tehtävässä edellytetään BC-luokan ajokorttia sekä palomieheltä vaadittavaa hyväksyttyä savusukelluskelpoisuutta vaatimustasolla hyvä. Savusukelluskelpoisuus on todistettava enintään vuoden vanhalla hyväksytyllä testituloksella. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja palo- ja pelastusala Espoo palo- ja pelastusala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palomies, 10 tehtävää, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 66 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus