Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Palo- ja pelastusala Tehtävän kuvaus: Palomiehen tehtävät. Osallistuminen operatiiviseen pelastustoimintaan ja ensihoitoon sekä onnettomuuksien ehkäisytyöhön tekemällä palotarkastuksia ja valistus- ja neuvontatehtäviä.Työpiste määritetään vasta valintojen jälkeen.Kelpoisuusvaatimus: Päätoimiselta pelastustoimintaan osallistuvalta miehistöltä vaadittava kelpoisuus. Tehtävässä edellytetään BC-luokan ajokorttia sekä palomieheltä vaadittavaa hyväksyttyä savusukelluskelpoisuutta vaatimustasolla hyvä. Savusukelluskelpoisuus on todistettava enintään vuoden vanhalla hyväksytyllä testituloksella. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja palo- ja pelastusala Espoo palo- ja pelastusala Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palomies, 10 tehtävää, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 71 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus