Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Sosiaalityö Tehtävän kuvaus: Keikkalaisia ohjaajiksi Omatila-tiimiin!

Lähisuhde- ja perheväkivallasta tai sen uhasta aiheutuvan tuen tarpeessa olevien espoolaisten palvelut on keskitetty Perheasioiden yksikössä toimivaan Omatila-tiimiin. Palvelua tarjotaan lähisuhdeväkivaltatyön ennaltaehkäisyn kaikilla tasoilla porrasteisella palvelumallilla asiakkaan voinnin ja tuen tarpeen mukaisesti. Palvelu kattaa neuvonnan, ohjauksen, avotuen, turva-asumisen ja turvakotiasumisen. Tiimin tehtäviin kuuluu myös hyvinvoinnin ja väkivallattomuuden edistäminen promootion keinoin sekä konsultointi ja koulutus. Palvelua tarjotaan ympäri vuorokauden yhteistyössä Sosiaali- ja kriisipäivystyksen kanssa.

Mikäli olet kiinnostunut tehdä meillä keikkoja, jätäthän hakemuksesi! Espoon kaupungilta haastatellaan hakijoita, jotka ilmoittautuvat Seuren kautta keikkailemaan Espoossa!

Virkasuhde on Seureen, työt Espoon kaupungilla.
Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään kokemusta lähisuhdeväkivallan uhrien parissa tehdystä työstä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, joustavuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä valmiutta muuttuvien ja yllättävien kriisitilanteiden hallintaan. Arvostamme tietotekniikka- ja järjestelmäosaamista, kielitaitoa Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Työaika: sopim. mukaan Lisätietoja tehtävästä johtava sosiaalitylntekijä Anne Kuusela 043 8250499 etunimi.sukunimi@espoo.fi
Työnantaja: Perheasioiden yksikössä / co Espoon kaupunki Sijainti: Kamreerintie 6 A 02770 Espoo Hakemukset: https://www.tyonhaku.espoo.fi/frmCheckAndList.asp?J=29644&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=E&TITLE=Ohjaaja Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Espoon kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kamreerintie 6 A 02770 Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja, keikkalaisia Seurelle, sijaisuuksia, 10 tehtävää, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Perheasioiden yksikössä / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Kamreerintie 6 A 02770 Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 49 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa