Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Vuoromestari

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00100 - Helsinki

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

Vuoroesimies

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sosiaalityö Tehtävän kuvaus: Keikkalaisia ohjaajiksi Omatila-tiimiin!Lähisuhde- ja perheväkivallasta tai sen uhasta aiheutuvan tuen tarpeessa olevien espoolaisten palvelut on keskitetty Perheasioiden yksikössä toimivaan Omatila-tiimiin. Palvelua tarjotaan lähisuhdeväkivaltatyön ennaltaehkäisyn kaikilla tasoilla porrasteisella palvelumallilla asiakkaan voinnin ja tuen tarpeen mukaisesti. Palvelu kattaa neuvonnan, ohjauksen, avotuen, turva-asumisen ja turvakotiasumisen. Tiimin tehtäviin kuuluu myös hyvinvoinnin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Espoo määräaikainen Espoo musiikki- ja viihdealan tehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja, keikkalaisia Seurelle, sijaisuuksia, 10 tehtävää, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Perheasioiden yksikössä / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 223 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus