Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sosiaalityö Tehtävän kuvaus: Espoon vammaispalveluissa vammaisten ja kehitysvammaisten henkilöiden palvelut muodostavat kolme palvelukokonaisuutta, joita ovat päivä- ja työtoiminta, asumispalvelut ja vammaissosiaalityö. Ohjaaja työskentelee Kuninkaantien toimintakeskuksessa kehitysvammaisten aikuisten päivätoiminnassa. Ohjaajan tehtäviin kuuluu toiminnan suunnittelua ja ohjausta, perushoitoa sekä kuntoutusta. Päivätoiminta on osallisuutta tukevaa ryhmämuotoista toimintaa. Toimintamuotoina ovat muun muassa erilaiset työtehtävät, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Espoo musiikki- ja viihdealan tehtävät Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kuninkaantien toimintakeskus / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 74 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa