Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Sosiaalityö Tehtävän kuvaus: Espoon vammaispalveluissa vammaisten ja kehitysvammaisten henkilöiden palvelut muodostavat kolme palvelukokonaisuutta, joita ovat päivä- ja työtoiminta, asumispalvelut ja vammaissosiaalityö.

Ohjaaja työskentelee Kuninkaantien toimintakeskuksessa kehitysvammaisten aikuisten päivätoiminnassa. Ohjaajan tehtäviin kuuluu toiminnan suunnittelua ja ohjausta, perushoitoa sekä kuntoutusta.

Päivätoiminta on osallisuutta tukevaa ryhmämuotoista toimintaa. Toimintamuotoina ovat muun muassa erilaiset työtehtävät, kädentaidot, ulkoilu sekä musiikin ja liikunnan eri muodot. Toimintaa ohjaa asiakkaiden tavoite- ja tukisuunnitelmat, joiden tekeminen ja toteutumisen seuranta ovat yksi ohjaajan tehtävistä. Tärkeä osa työtä on yhteistyö asiakkaan perheen, asumisyksiköiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Päivätoiminnan ohjaaja voi käyttää työssään omia vahvuuksiaan, taitojaan ja kiinnostuksen kohteitaan. Haemme 20 työntekijän tiimiin innostunutta ohjaajaa ideoimaan ja toteuttamaan monipuolista päivätoimintaa eri-ikäisille kehitysvammaisille henkilöille.
Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.
Arvostamme työkokemusta kehitysvammaisten henkilöiden päivätoiminnassa.
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Tehtäväkohtainen palkka: 2315,75 €/kk Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus Työaika: 38 h 15 min/vko Lisätietoja tehtävästä Vastaava ohjaaja Elina Aitolahti 050 5411064 Johtava ohjaaja Eeva-Maija Kalavainen 046 8771358
Työnantaja: Kuninkaantien toimintakeskus / co Espoon kaupunki Sijainti: Kuninkaantie 7 A 02740 Espoo Hakemukset: https://www.tyonhaku.espoo.fi/frmCheckAndList.asp?J=29647&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=E&TITLE=Ohjaaja Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Espoon kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kuninkaantie 7 A 02740 Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kuninkaantien toimintakeskus / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Kuninkaantie 7 A 02740 Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 50 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa