Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Vanhusten hoito Tehtävän kuvaus: Haemme joukkoomme muistineuvojaa tukemaan muistisairaiden kotona selviytymistä.
Muistineuvojana tuet ja ohjaat muistisairaita ja heidän läheisiään sekä koordinoit ja järjestät palveluja yhdessä muiden toimijoiden kanssa.
Muistineuvojan työ on liikkuvaa. Pääosan työstäsi teet asiakkaan kotona.

Työsuhteen alkaminen 1.11.2016 tai sopimuksen mukaan.

Etsimme innovatiivista joukkuepelaajaa kehittämään muistisairaiden palveluohjausta. Tehtävä sijoittuu seniorineuvonta ja palveluohjaus -yksikköömme, jossa toimit muistisairaiden palveluohjaustiimin ja moniammatillisen aluetiimin jäsenenä.

Espoon seniorineuvonta ja palveluohjaus -yksikön toiminnan lähtökohtana on tukea ikääntyneen väestön hyvinvointia ja arjessa selviytymistä. Yksikön tehtäviin kuuluvat ikääntyneen väestön neuvonta, ohjaus ja ennaltaehkäisevät palvelut sekä iäkkäiden henkilöiden palvelutarpeen selvittäminen, laaja-alainen palveluohjaus ja päätöksenteko myönnettävistä vanhusten palveluista.

Tavoitteena on myös vahvistaa yhteistyötä sekä kaupungin sisällä että alueen kolmannen ja yksityisen sektorin kanssa. Yksikössä työskentelee noin 70 henkilöä. Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat seniorineuvonta ja palveluohjaus, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito.

Seniorineuvonta ja palveluohjaus -yksikkö jakautuu viiteen osaamistiimiin: ennakoivat palvelut, yleinen palveluneuvonta, omaishoidon palveluneuvonta, muistisairaiden palveluneuvonta ja asumisen palveluneuvonta ja sosiaalityö.

Suurena työnantajana Espoon kaupunki tarjoaa työntekijöilleen lukuisia etuja esim. apua asunnon hankinnassa, työsuhdematkalippuedun joukkoliikenteeseen, säännöllistä ja monipuolista koulutusta sekä runsaasti työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia.
Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto.
Tehtävässä edellytetään laajaa osaamista muistisairauksista sekä palvelujärjestelmistä. Edellytämme myös hyviä vuorovaikutustaitoja muuttuvissa asiakastilanteissa. Arvostamme ATK-taitoja. Arvostamme mahdollisuutta käyttää omaa autoa, koska tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää valmiutta liikkua joustavasti eri puolilla Espoota.
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Tehtäväkohtainen palkka: 2522,96 €/kk Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus Työaika: 38 h 15 min / viikko Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka. Lisätietoja tehtävästä Palveluesimies Annikka Immonen 043 826 9348 etunimi.sukunimi@espoo.fi Asiakasohjauspäällikkö Sirpa Immonen 050 575 2257 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Asemakuja 2 02770 Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muistineuvoja, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Seniorineuvonta ja palveluohjaus/Muistisairaiden palveluohjaus / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Asemakuja 2 02770 Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 53 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa