Duunitori suosittelee
Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Tekninen ala Tehtävän kuvaus: Talonrakennusalan ammattilainen! Haluatko mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn, jossa pääset tekemään erilaisia projekteja osana mukavaa ja toimeliasta työporukkaa? Tule rakentamaan Espoota kanssamme!

Vastaat itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti erikseen nimettyjen talonrakennushankkeiden LVI-töiden valvonnasta. Toimenkuvaasi sisältyy mm. talotekniikkatöiden valvonta, työmaavalvonnasta takuuajan loppuun. Valvoja osallistuu myös suunnittelun ohjaukseen.
Tehtäväkenttäsi on monipuolinen sisältäen eri kokoisia uudisrakennus-, peruskorjaus- ja laajennushankkeita.
Toteutamme hankkeemme suoraan omaan omistukseen, yhtiömuotoisina tai vuokrahankkeina. Käytämme hyväksemme monipuolisia hankinta- ja urakkamuotoja. Tehtävänkuvasi tarkentuu valmiuksiesi ja kokemuksesi mukaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkittävän rakennusalan näköalapaikan isossa ja kehittyvässä kaupungissa sekä vakaan ja turvallisen työnantajan edut!

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva LVI-alan korkeakoulu-, opisto-, tai koulutasoinen tutkinto.
Arvostamme kokemusta talonrakennushankkeiden LVI-valvonta ja suunnittelutehtävistä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kokemusta kunnallisesta toimintaympäristöstä.
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Tehtäväkohtainen palkka: 2748,12 €/kk Työaika: 36,25 h/viikko Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Henkilöstöä liikelaitoksessa on 680 ja liikevaihtomme on 235,5 milj. euroa. Lisätietoja tehtävästä Investointipäällikkö Pekka Eurasto 043 8252 862
Työnantaja: Tilapalvelut - liikelaitos / co Espoon kaupunki Sijainti: Virastopiha 2 C 02770 Espoo Hakemukset: https://www.tyonhaku.espoo.fi/frmCheckAndList.asp?J=29610&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=E&TITLE=LVI%2Dteknikko Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Espoon kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Virastopiha 2 C 02770 Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-teknikko, Talohankkeiden valvontatehtäviin, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Tilapalvelut - liikelaitos / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Virastopiha 2 C 02770 Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 53 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa