Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Työpaikkakuvaus

Luokanopettajat Tehtävän kuvaus: Luokanopettajan sijaisuus Viherkallion koulussa. Kyseessä on äitysloma. Koulu sijaitsee vehreässä Viherlaaksossa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Alueella on monipuolinen rakennuskanta, paljon vihreitä metsiä ja järvi aivan koulun läheisyydessä.

Viherkallion koulussa on 400 oppilasta ja talossa työskentelee n. 50 aikuista. Koulu on pääosin kaksisarjainen luokilla esi - 6. Koulussa on neljä erityisopetusryhmää. Koulurakennus on saneerattu 2006 ja sisältää monipuolisen kodinomaisen ja viihtyisän opiskeluympäristön. Koulussamme on monipuolinen ICT - varustus, jokaisella oppilaalla on henkilökohtainen laite, kaikissa opetustiloissa on älytaulut ja 3D - maailma tulostimesta simulaatio-ohjelmaan.

Viherkallion koulu on innovatiivinen kehittyvä ilmaisupainotteinen koulu. Olemme edelläkävijöitä mm. joustavissa opetusjärjestelyissä ja monipuolisessa ICT:n käytössä pelimaailmoineen. Kaiken perustana on toimiva ja hyvinvoiva työyhteisö, joka on hyvin organisoitu. Viherkalion johtamismalli on sopimusperusteinen jaettu johtajuus.

Viherkallion koulussa ilmaisupainotteisuus nähdään monipuolisena itsensä ilmaisuna kuvataiteessa, musiikissa, kättentaidoissa ja liikunnassa sekä draamassa.

Tehtävä sijoittuu kolmannelle luokalle. Viherkallion koulu tarjoaa upean ympäristön henkilökohtaiselle kehittymiselle vahvan perehdyttämisensä ja mentoroinnin´avulla sekä monipuolisine opetusvälineineen ja oppimisympäristöineen.
Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun luokanopettajan kelpoisuus.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Vakinaisia virkoja täytettäessä huomioidaan ainoastaan ne hakijat, jotka täyttävät viran kelpoisuusvaatimuksen hakuajan päättyessä. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja kaikki siihen liittyvät osasuoritukset. Hakemuksesta pitää käydä ilmi onko tutkinto luokanopettajan koulutusohjelmasta tai muu kasvatustieteellisen alan tutkinto ja mitkä ovat sivuaineopinnot ja opintoviikkojen määrä. Jos tutkinto ei ole luokanopettajan koulutuksesta tulee hakijan merkitä muu opettajan koulutuksensa tai muut tutkintonsa mahdollisimman selkeästi sekä todistus opettajan pedagogisista opinnoista ja todistus monialaisten opintojen suorittamisesta. Ulkomailla suoritetusta tutkinnosta tulee olla Opetushallituksen antama tutkinnon tunnustamistodistus.

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä nähdä luokanopettajan perustehtävän monipuolisuus ja rooli työyhteisön jäsenenä. Luokanopettajan tulee osata työskenellä työparin kanssa yhdessä ja käyttää samanaikasiopetuksen metodeja.
Hakijalta edellytetään taitoja tukea koulun ilmaisutaidon alueita omalla ammattitaidollaan ja halulla kehittyä näillä osa-alueilla. ICT nähdään ilmaisunvälineenä. Hakijalta odotetaan hyviä ICT - taitoja erillaisilla välineillä ja ohjelmilla. Hakijalla tulee olla taitoa nähdä oppilaat yksilönä ja halua ohjata heitä henkilökohtaisella oppimispolullaan. Arvostamme :

Hakijan monitaitoisuus ilmaisunalueella sekä ICT - taidot ovat arvostettavia asioita. Aikaisempi kokemus työparityöskentelystä ja omien vahvuusalueiden hyödyntämisestä koko työyhteisössä katsotaan arvokkaaksi asiaksi. Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa ja lukioissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Opetustoimeen kuuluu 75 peruskoulua, 3 erityiskoulua ja 11 lukiota.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka. Lisätietoja tehtävästä Rehtori Mikko Leppänen 050 572 3978 Apulaisrehtori Nina Pispala 046 877 1223
Työnantaja: Viherkallion koulu / co Espoon kaupunki Sijainti: Kievarinraitti 1-3 02710 Espoo Hakemukset: https://www.tyonhaku.espoo.fi/frmCheckAndList.asp?J=29657&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=E&TITLE=Luokanopettaja Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Espoon kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kievarinraitti 1-3 02710 Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Luokanopettaja, sijaisuus, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Viherkallion koulu / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Kievarinraitti 1-3 02710 Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 49 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa