Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Luokanopettajat Tehtävän kuvaus: Luokanopettajan tehtävät 5. luokalla Niipperin koulussa. Koulumme on pohjoisespoolainen alakoulu, joka toimii lukuvuoden 2016-2017 väistötiloissa kahdessa eri toimipisteessä Lintuvaarassa.Niipperin koulussa on vahva yhdessä tekemisen kulttuuri ja painotamme oppimisen iloa ja jatkuvan kehittymisen henkeä. Suuntaamme tulevaisuuden taitoihin perinteitä unohtamatta. Koulussamme opiskellaan vuorovaikutus- ja yhteystyötaitoja monipuolisin menetelmin. Painotamme osallisuuden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Espoo opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Luokanopettaja, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Niipperin koulu / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 66 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus