Duunitori suosittelee
LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Web developer

Intopalo

Tampere

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Myyntiedustaja

Smartia Oy

Vantaa

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lasten päivähoito Tehtävän kuvaus: Lastentarhanopettajana vastaat ryhmäsi pedagogisesta toiminnasta yhteistyössä tiimisi kanssa tukien ja ohjaten lapsen kasvua ja kehitystä sekä kehität tiimityötä vastuullisesti. Päiväkotimme sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella Karakalliossa 3 kilometrin päässä Leppävaaran keskustasta. Meillä on neljä lapsiryhmää, joista yksi on alle 3-vuotiaille. Tämä lastentarhanopettajan sijaisen haku kohdistuu 3-5 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Espoo varhaiskasvatus Espoo opettajat, lehtorit, professorit Espoo lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Karamäen päiväkoti / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 216 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus