Duunitori suosittelee
Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lasten päivähoito Tehtävän kuvaus: Lastentarhanopettajana vastaat ryhmäsi pedagogisesta toiminnasta yhteistyössä tiimisi kanssa tukien ja ohjaten lapsen kasvua ja kehitystä sekä kehität tiimityötä vastuullisesti. Päiväkotimme sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella Karakalliossa 3 kilometrin päässä Leppävaaran keskustasta. Meillä on neljä lapsiryhmää, joista yksi on alle 3-vuotiaille. Tämä lastentarhanopettajan sijaisen haku kohdistuu 3-5 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Espoo varhaiskasvatus Espoo opettajat, lehtorit, professorit Espoo lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Karamäen päiväkoti / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Kalasääksenkuja 4 02620 Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 51 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa