Duunitori suosittelee
Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Lasten päivähoito Tehtävän kuvaus: Lastentarhanopettajan tehtävät Yläkartanon päiväkodissa Espoon Soukassa.
Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 7 §:n mukainen pätevyys.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 op.

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat lastentarhanopettajat.

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään lastentarhanopettajan työ vaatii onnistuakseen kehittävää, innostunutta ja iloista otetta. Tiimityön työmuotona tulee olla sinulle mieluisaa. Erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä lasten että aikuisten kanssa ovat myös lähtökohtana tämän työn onnistumiselle. Sinulla tulee olla kiinnostusta suomenkielen monipuoliseen opettamiseen sekä lasten liikunnan ohjaamiseen. Arvostamme kiinnostusta erityispedagogiikkan sekä luontopedagogiikkaan. Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Tehtäväkohtainen palkka: 2379,87 €/kk Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus Työaika: 38 tuntia 15 minuuttia/viikko Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon päivähoito haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle päivähoidossa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.
Lisätietoja tehtävästä Linkki lisätietoihin Päiväkodin Johtaja Kirri Valli 0468773247 etunimi.sukunimii@espoo.fi
Työnantaja: Yläkartanon päiväkoti / co Espoon kaupunki Sijainti: Kartanonkulma 1 02360 Espoo Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 Ilmoituskanava: Espoon kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kartanonkulma 1 02360 Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Yläkartanon päiväkoti / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Kartanonkulma 1 02360 Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 56 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa