Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lasten päivähoito Tehtävän kuvaus: Lastentarhanopettajan tehtävät Mäkkylän päiväkodissa 3-5 -vuotiaiden ryhmässä. Mäkkylässä on neljä lapsiryhmää, lapsia on 72 ja henkilökuntaan kuuluu 17 henkilöä. Kaikissa ryhmissä toiminta perustuu pienryhmissä toimimiseen. Päiväkotimme lapset tekevät retkiä läheiseen metsään ja lähiympäristöön esimerkiksi retket lasten kotipihoille ovat suosittuja. Rakenteet työn ja toiminnan kannalta ovat toimivia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Espoo varhaiskasvatus Espoo opettajat, lehtorit, professorit Espoo lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Mäkkylän päiväkoti / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 74 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa