Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Ratasuunnittelija Destialle (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö Destiaan (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Lasten päivähoito Tehtävän kuvaus: Lastentarhanopettajan tehtävät Auroran päiväkodissa

Auroran päiväkoti on uusi yksikkö, joka on avattu elokuussa 2016. Päiväkoti toimii samassa rakennuksessa koulun ja neuvolan kanssa. Päiväkodin ympäristö tarjoaa mahdollisuuksia liikkua ja toimia upeassa ympäristössä, kauniin luonnon keskellä. Päiväkodissa on tällä hetkellä toiminnassa viisi ryhmää. Avoinna oleva lastentarhanopettajan tehtävä on palvelussuhteen alkaessa 3-5-vuotiaiden ryhmässä.

Lastentarhanopettajana tulet palvelussuhteen alkaessa työskentelemään tiimissä yhdessä kahden lastenhoitajan ja avustajan kanssa. Auroran päiväkodissa sinulla on mahdollisuus päästä luomaan uuden yksikön toimintakulttuuria muiden ryhmien lisäksi myös koulun ja neuvolan henkilökunnan kanssa.

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 7 §:n mukainen pätevyys.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 op.

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat lastentarhanopettajat.

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja niin työyhteisössä kuin lasten ja vanhempien kanssa työskennellessä. Lisäksi uuden yksikön arjessa edellytetään joustavuutta sekä aktiivisuutta ja halua uuden yksikön toimintatapojen luomiseen. Arvostamme arvostamme pedagogista ja ammatillista otetta työhön sekä sitoutuneisuutta uuden yksikön pedagogisen toiminnan kehittämiseen. Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Tehtäväkohtainen palkka: 2379,87 €/kk Työaika: 38h 15min/viikko Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon päivähoito haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle päivähoidossa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.
Lisätietoja tehtävästä Päiväkodin johtaja Päivi Haikonen 043 826 8868 etunimi.sukunimi@espoo.fi
Työnantaja: Auroran päiväkoti / co Espoon kaupunki Sijainti: Lippajärventie 44 02940 Espoo Hakemukset: https://www.tyonhaku.espoo.fi/frmCheckAndList.asp?J=29635&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=E&TITLE=Lastentarhanopettaja Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 Ilmoituskanava: Espoon kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lippajärventie 44 02940 Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Auroran päiväkoti / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Lippajärventie 44 02940 Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 52 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa