Duunitori suosittelee
Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

Lasten päivähoito Tehtävän kuvaus: Asuntopäiväkoti Kyyhky on 4-5 -vuotiaiden ryhmä, joka toimii kiinteässä yhteistyössä Kyyhkyspuiston päiväkodin kanssa.

Olemme työtä kehittävä ja sopuisa työyhteisö. Etsimme joukkoomme tiimityötaitoista ja osaavaa lastentarhanopettajaa.

Asuntopäiväkoti Kyyhky sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Leppävaaran asema ja bussiterminaali on muutama minuutin bussimatkan tai vartin kävelymatkan päässä.
Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 7 §:n mukainen pätevyys.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 op.

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Tehtäväkohtainen palkka: 2379,87 €/kk Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus Työaika: 38h 15min/vko Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon päivähoito haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle päivähoidossa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.
Lisätietoja tehtävästä Päiväkodin johtaja Arja Paananen 050 3258 629 etunimi.sukunimi@espoo.fi
Työnantaja: Asuntopäiväkoti Kyyhky / co Espoon kaupunki Sijainti: Kyyhkysmäki 22 02650 Espoo Hakemukset: https://www.tyonhaku.espoo.fi/frmCheckAndList.asp?J=29620&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=E&TITLE=Lastentarhanopettaja Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 Ilmoituskanava: Espoon kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kyyhkysmäki 22 02650 Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Asuntopäiväkoti Kyyhky / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Kyyhkysmäki 22 02650 Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 53 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa