Duunitori suosittelee
Shopper Insights Manager

Lidl Suomi ky

Vantaa

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Digital Signal Processing (DSP) Programmer

Altar Semiconductor / co Sharper

Oulu

CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Meira Oy co HRS Advisors

00510 - Helsinki

DevOps

Callstats.io

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lasten päivähoito Tehtävän kuvaus: Asuntopäiväkoti Kyyhky on 4-5 -vuotiaiden ryhmä, joka toimii kiinteässä yhteistyössä Kyyhkyspuiston päiväkodin kanssa. Olemme työtä kehittävä ja sopuisa työyhteisö. Etsimme joukkoomme tiimityötaitoista ja osaavaa lastentarhanopettajaa.Asuntopäiväkoti Kyyhky sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Leppävaaran asema ja bussiterminaali on muutama minuutin bussimatkan tai vartin kävelymatkan päässä. Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Espoo varhaiskasvatus Espoo opettajat, lehtorit, professorit Espoo lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Asuntopäiväkoti Kyyhky / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 228 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus