Duunitori suosittelee
Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Marketpäällikkö

Osuuskauppa Maakunta

89600 - Suomussalmi

Toimistopäällikkö

Ecom Tilit Oy / co HRS Advisors

Turku

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lasten päivähoito Tehtävän kuvaus: Asuntopäiväkoti Kyyhky on 4-5 -vuotiaiden ryhmä, joka toimii kiinteässä yhteistyössä Kyyhkyspuiston päiväkodin kanssa. Olemme työtä kehittävä ja sopuisa työyhteisö. Etsimme joukkoomme tiimityötaitoista ja osaavaa lastentarhanopettajaa.Asuntopäiväkoti Kyyhky sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Leppävaaran asema ja bussiterminaali on muutama minuutin bussimatkan tai vartin kävelymatkan päässä. Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Espoo varhaiskasvatus Espoo opettajat, lehtorit, professorit Espoo lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Asuntopäiväkoti Kyyhky / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 74 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa