Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus

Lasten päivähoito Tehtävän kuvaus: Lastenhoitajan tehtävät Kepelin ympärivuorokautisessa päiväkodissa. Päiväkodin kuudessa ryhmässä lapset ovat 1-6 -vuotiaita. Kepelin päiväkoti sijaitsee Leppävaarassa hyvien juna- ja bussiyhteyksien päässä.

Haemme joukkoomme reippaan asenteen omaavaa varhaiskasvatuksen ammattilaista Kepelin ympärivuorokautiseen päiväkotiin.

Avoinna oleva lastenhoitajan tehtävä on palvelussuhteen alkaessa 1-5 -vuotiaiden ryhmässä. Kepelin päiväkodissa lastenhoitajat toimivat hoivan ja kasvun asiantuntijoina tiimeissään.

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Arvostamme positiivista työotetta. Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Tehtäväkohtainen palkka: 2075,17 €/kk Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus Työaika: jaksotyö 114,45 tuntia/3 viikkoa Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon päivähoito haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle päivähoidossa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.
Lisätietoja tehtävästä Päiväkodinjohtaja Sari Hiekkanen 043 8254 476 Varajohtaja Minna Frulleux 043 8254 475
Työnantaja: Kepelin päiväkoti / co Espoon kaupunki Sijainti: Säterinrinne 19 02600 Espoo Hakemukset: https://www.tyonhaku.espoo.fi/frmCheckAndList.asp?J=29658&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=E&TITLE=Lastenhoitaja Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 Ilmoituskanava: Espoon kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Säterinrinne 19 02600 Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Kepelin päiväkoti / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Säterinrinne 19 02600 Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 50 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa