Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Lasten päivähoito Tehtävän kuvaus: Lastenhoitajan tehtävät Auroran päiväkodissa (2 tehtävää).

Auroran päiväkoti on uusi yksikkö, joka on avattu Lippajärvellä elokuussa v. 2016. Päiväkoti toimii samassa rakennuksessa koulun ja neuvolan kanssa. Päiväkodin ympäristö tarjoaa mahdollisuuksia liikkua ja toimia upeassa ympäristössä, kauniin luonnon keskellä. Päiväkodissa toimii tällä hetkellä viisi lapsiryhmää. Avoinna olevat lastenhoitajan tehtävät ovat palvelussuhteen alkaessa alle 3-vuotiaiden ryhmässä.

Lastenhoitajana tulet työskentelemään tiimissä yhdessä lastentarhanopettajan ja toisen lastenhoitajan kanssa. Auroran päiväkodissa sinulla on mahdollisuus päästä luomaan uuden yksikön toimintakulttuuria päiväkodin lisäksi myös yhdessä koulun ja neuvolan henkilökunnan kanssa.

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, sensitiivisyyttä ja sitoutumista tiimityöskentelyyn. Joustavuutta ja aktiivista osallistumista uuden yksikön käytäntöjen muodostamiseen. Arvostamme joustavaa, ammatillista ja sensitiivistä työotetta sekä sitoutuneisuutta tiimityöhön. Motivoituneisuutta erityisesti alle 3-vuotiaiden lasten kanssa työskentelyyn sekä myönteistä suhtautumista liikuntaan sekä lasten liikunnan ohjaamiseen.
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Tehtäväkohtainen palkka: 2075,17 € / kk Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus Työaika: 38 h 15 min/viikko Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon päivähoito haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle päivähoidossa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.
Lisätietoja tehtävästä Päiväkodin johtaja Päivi Haikonen 043 826 8868 etunimi.sukunimi@espoo.fi Yhteydenotot puhelimitse 21.-25.10.2016 ja 27.-31.10.2016
Työnantaja: Auroran päiväkoti / co Espoon kaupunki Sijainti: Lippajärventie 44 02940 Espoo Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Espoon kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lippajärventie 44 02940 Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, 2 tehtävää, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Auroran päiväkoti / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Lippajärventie 44 02940 Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 56 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa