Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Vuoropäällikkö, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kotihoito Tehtävän kuvaus: Asiakasmäärämme kasvaessa haemme Leppävaaran kotihoitoon lähihoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Työ sisältää mm. ruokailusta, lääkityksestä, henkilökohtaisesta hygieniasta ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja kotona selviytyminen. Espoon kotihoidossa on käytössä Effica-asiakastietojärjestelmä, Hilkka toiminnaohjausjärjestelmä, RAI-arviointiohjelma.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on vaativaa sekä monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn. Työ on tiimityötä ja lähihoitaja vastaa vastuuhoitajana asiakkaidensa hoitosuunnitelmasta sekä osallistuu hoidon suunnitteluun ja toteutukseen.

Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja kokemuksen hankkimiseen. Tarjoamme työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Tervetuloa positiiviseen ja innovatiiviseen joukkoomme!
Jätäthän hakemuksesi sähköisesti järjestelmän kautta.

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Jos sinulla ei ole Espoon kaupungin hyväksymää lääkelupaa, sitoudut suorittamaan lääkehoitosuunnitelman edellyttämät lääkehoitokoulutukset ja näytöt kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Tehtävässä edellytetään ajokorttia ja hyvää suomen kielen taitoa. Arvostamme kokemusta vanhustyöstä ja kotihoidosta sekä RAI -arviointijärjestelmän tuntemusta. Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Tehtäväkohtainen palkka: 2119,17 € / kk Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus Työaika: 114,45 h/ 3 vko Lisätietoja tehtävästä Aluevastaava Virpi Cavander 09 81640149 etunimi.j.sukunimi@espoo.fi parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 9-14 Kotihoidon ohjaaja Kirsi Ojanen 09 81635374 etunimi.sukunimi@espoo.fi
Työnantaja: Leppävaaran kotihoito / co Espoon kaupunki Sijainti: Läkkisepänkuja 2 A,2.krs tai Armas Launiksenkatu 9 02650 Espoo Hakemukset: https://www.tyonhaku.espoo.fi/frmCheckAndList.asp?J=29622&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=E&TITLE=L%E4hihoitaja Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 Ilmoituskanava: Espoon kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Läkkisepänkuja 2 A,2.krs tai Armas Launiksenkatu 9 02650 Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Leppävaaran kotihoito / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Läkkisepänkuja 2 A,2.krs tai Armas Launiksenkatu 9 02650 Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 57 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa