Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lääkärit Tehtävän kuvaus: Haemme 12 hengen lääkäritiimiimme vakituiseen virkaan uutta kollegaa - tulisitko Sinä meille koulu- ja opiskeluterveydenhuollon lääkäriksi? Yksikkömme vastaa Espoon koulujen ja oppilaitosten lääkäripalveluista. Työskentelemme yhdessä terveydenhoitajien ja oppilaitosten muun oppilashuollon kanssa lasten, nuorten ja nuorten aikuisten ennaltaehkäisevän terveydenhuollon ytimessä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aikaisempaa työkokemusta alalla tai ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Espoo lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lääkäri, Koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Espoon koulu- ja opiskeluterveydenhuolto / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 64 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus