Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kulttuuri-, kirjasto- ja museotyö Tehtävän kuvaus: Haemme kirjastovirkailijaa, jolla on luonteva tapa työskennellä lasten kanssa ja edellytykset toimia tapahtumiin profiloituneessa työympäristössä.Kirjastovirkailijan tehtäviin kuuluu monipuolinen asiakaspalvelu kirjastoautoissa, kokoelmatyö sekä tapahtumatoiminta.Hakeutuvan palvelun yksikköön kuuluvat kaupunginkirjaston kaksi kirjastoautoa, kotipalvelu Taika, sairaalakirjasto sekä logistiikasta vastaava osasto. Kirjastoauto Välkky on sisustukseltaan muunneltava, elämyksellinen auto. Se ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tiedonhallinta ja arkistointi Espoo museo- ja kirjastoalan tehtävät Espoo tiedonhallinta ja arkistointi museo- ja kirjastoalan tehtävät Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjastovirkailija, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Espoon kaupunginkirjasto/Hakeutuva toiminta / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 70 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa