Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Kulttuuri-, kirjasto- ja museotyö Tehtävän kuvaus: Haemme kirjastovirkailijaa, jolla on luonteva tapa työskennellä lasten kanssa ja edellytykset toimia tapahtumiin profiloituneessa työympäristössä.

Kirjastovirkailijan tehtäviin kuuluu monipuolinen asiakaspalvelu kirjastoautoissa, kokoelmatyö sekä tapahtumatoiminta.

Hakeutuvan palvelun yksikköön kuuluvat kaupunginkirjaston kaksi kirjastoautoa, kotipalvelu Taika, sairaalakirjasto sekä logistiikasta vastaava osasto. Kirjastoauto Välkky on sisustukseltaan muunneltava, elämyksellinen auto. Se tarjoaa monenlaisia yhteistyökumppaneiden kanssa tuotettuja tapahtumia asiakasryhmille sekä niiden lisäksi kirjojen lainauspalvelua kouluille ja päiväkodeille. Hakeutuvan palvelun yksikkö sijaitsee Entressen aluekirjaston vieressä Espoon keskuksessa.
Kelpoisuusvaatimus: Ammatillinen perustutkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu kirjasto- ja informaatioalan opintoja 25 op tai kirjastoalan ammattitutkinto.
Tehtävässä edellytetään aktiivista ja itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja sitoutumista Espoon kaupunginkirjaston sisäiseen työnkiertoon. Arvostamme intoa oppia uutta ja jakaa osaamistaan asiakkaille ja henkilökunnalle, kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä tapahtumatuotannosta, kokoelmatyön osaamista, sosiaalisen median - sekä kuvankäsittelyosaamista. Myös kirjastoauton kuljettajakokemus on eduksi. Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Tehtäväkohtainen palkka: 2106,68 €/kk Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus Työaika: 36 h 15 min viikossa Kirjasto on yhteisönsä voimavara. Tarjoamme tilaa sivistykseen, elämyksiin ja oleskeluun sekä mahdollisuuden törmätä erilaisiin elämäntapoihin ja arvoihin. Palvelua tarjoaa aktiivinen ja osaava henkilökunta.

Kannamme yhteiskuntavastuuta ja toimimme rohkeasti ja ketterästi.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka. Lisätietoja tehtävästä Palvelupäällikkö Eva Wilenius 0468771341 eva.wilenius@espoo.fi
Työnantaja: Espoon kaupunginkirjasto/Hakeutuva toiminta / co Espoon kaupunki Sijainti: Valakuja 10 A 02070 Espoo Hakemukset: https://www.tyonhaku.espoo.fi/frmCheckAndList.asp?J=29560&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=E&TITLE=Kirjastovirkailija Ilmoitus jätetty: 19.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Espoon kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Valakuja 10 A 02070 Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjastovirkailija, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Espoon kaupunginkirjasto/Hakeutuva toiminta / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Valakuja 10 A 02070 Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 57 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa