Duunitori suosittelee
DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kulttuuri-, kirjasto- ja museotyö Tehtävän kuvaus: Haemme kirjastovirkailijaa, jolla on luonteva tapa työskennellä lasten kanssa ja edellytykset toimia tapahtumiin profiloituneessa työympäristössä.Kirjastovirkailijan tehtäviin kuuluu monipuolinen asiakaspalvelu kirjastoautoissa, kokoelmatyö sekä tapahtumatoiminta.Hakeutuvan palvelun yksikköön kuuluvat kaupunginkirjaston kaksi kirjastoautoa, kotipalvelu Taika, sairaalakirjasto sekä logistiikasta vastaava osasto. Kirjastoauto Välkky on sisustukseltaan muunneltava, elämyksellinen auto. Se ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tiedonhallinta ja arkistointi Espoo museo- ja kirjastoalan tehtävät Espoo tiedonhallinta ja arkistointi museo- ja kirjastoalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjastovirkailija, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Espoon kaupunginkirjasto/Hakeutuva toiminta / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 107 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus