Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Sosiaalityö Tehtävän kuvaus: Johtava sosiaalityöntekijä vammaispalveluihin.

Espoon vammaissosiaalityössä työskentelee kaksi moniammatillista tiimiä, joissa on yhteensä kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää, 11 sosiaalityöntekijää, neljä sosiaaliohjaajaa sekä kolme palveluohjaajaa. Käytössä on myös sihteeri- ja asiantuntijapalvelua.

Etsimme nyt johtavaa sosiaalityöntekijää vetämään toista näistä tiimeistä. Vahvuuksiamme ovat pätevät ja kokeneet työntekijät sekä hyvä työilmapiiri. Henkilöstöllämme on mahdollisuus osallistua ryhmätyönohjaukseen. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi tähän tehtävään on varattu 200 euron rekrytointilisä.

Vastaat sosiaalityön yksikön toiminnasta ja esimiestyöstä yhdessä toisen johtavan sosiaalityöntekijän kanssa. Johdat asiakkuus- ja yhteistyöprosesseja, kuten asiakkaan toimintakyvyn ja palvelutarpeen arviointia, yksilöllisten palvelujen suunnittelua, koordinointia, järjestämistä ja päätöksentekoa, yhteistyötä palvelujen tuottajien kanssa (oma toiminta ja ostopalvelut) sekä yhteistyötä vammaisen henkilön lähiverkoston kanssa. Vastaat siitä, että tiimisi tarjoaa hyvää ja ammattitaitoista asiakaspalvelua. Hyväksyt päätökset erityishuolto-ohjelmista. Osallistut asiakastyön kehittämiseen yhteistyössä tiimien ja asiantuntijoiden kanssa.

Haluamme olla vammaispalvelujen edelläkävijöitä ja kehitämme toimintojamme jatkuvasti. Olemme laatineet vammaisten asumisen ohjelman, jonka toimeenpano käynnistyy syksyllä. Olemme myös mukana "Osallisuuden varmistaminen ja syrjäytymisen ehkäiseminen vammaissosiaalityön asiakasprosessissa" -hankkeessa, jonka rahoitus vahvistuu syksyllä.

Tarjoamme Sinulle alan ammattilaisten tiimin tuen, Espoon henkilöstöedut kuten 100 ilmaista uintikertaa vuodessa, työmatkaedun, liikunta - ja kulttuuriedun, apua asunnon hankkimisessa yms.

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §, 9 § mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään kokemusta esimiestehtävistä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja verkosto-osaamista. Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Tehtäväkohtainen palkka: 3343.85 €/kk + rekrytointilisä 200 €/kk Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus Työaika: 37 h / viikko Lisätietoja tehtävästä Vammaispalvelupäällikkö Nina Hiltunen 046 877 3466 etunimi.sukunimi@espoo.fi ajalla 24.10 - 4.11, puh.aika klo 12-13 Asiantuntija Anu Autio 043 825 9890 etunimi.sukunimi@espoo.fi ajalla 17. - 21.10
Työnantaja: Vammaispalvelujen toimisto / co Espoon kaupunki Sijainti: Kamreerintie 2 A 02770 Espoo Ilmoitus jätetty: 15.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 Ilmoituskanava: Espoon kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kamreerintie 2 A 02770 Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Johtava sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut Vammaispalvelujen toimisto / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Kamreerintie 2 A 02770 Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 51 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa