Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuntoutus- ja terapiahenkilöstö Tehtävän kuvaus: Espoon kaupungin jalkaterapian toimintamalli luotiin vuoden 2011 aikana. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme pystyäksemme vastaamaan myös tuleviin haasteisiin. Espoonlahden terveysasemalla toimii kaksi jalkaterapeuttia, jotka hoitavat pääasiassa tyypin II diabeetikoita ja nivelreumaa sairastavia potilaita, vastaten koko Espoon alueesta. Vastaanottotilat ovat modernit ja viihtyisät. Työvälineet uudet ja ergonomiset, mm ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Espoo muu terveydenhuolto ja terapia Espoo hyvinvointipalvelut Espoo psykologia ja psykiatria muu terveydenhuolto ja terapia hyvinvointipalvelut Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jalkaterapeutti, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Espoonlahden terveysasema / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 74 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa