Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Kokki

Sokotel Oy

Työpaikkakuvaus

Vanhusten hoito Tehtävän kuvaus: Oletko työtön ja kiinnostunut hoiva-alasta esim. uranvaihtaja. Tule työkokeiluun Espoonlahden hoivakoti 2:lle. Työkokeilu tarjoaa mahdollisuuden tutustua hoiva-alaan ja on eduksi esim. hoiva-alan koulutukseen haettaessa.
Työkokeilijan ensisijaisena tehtävänä on hoivakodin asukkaiden kanssa seurustelu esim. lukeminen, musiikinkuuntelu (laulaminen) ja muu virkistystoiminta, ruokailussa avustaminen sekä asukkaiden kanssa ulkoilu. Lisäksi tehtäviin kuuluu hoivakodin muita avustavia tehtäviä. Työnkuva räätälöidään vastaamaan työkokeilijan ja yksikön toiveita ja tarpeita. Varsinaiseen hoitotyöhön työkokeilija ei osallistu, joten hoiva-alan koulutusta ei edellytetä.
Espoonlahden hoivakoti 2 tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikääntyneille, jotka eivät enää selviä omassa kodissa. Asukaspaikkoja on 30. Asukkaat ovat moni- ja / tai muistisairaita.
Kelpoisuusvaatimus: Hakijan tulee olla työttömänä työnhakijana Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston Espoon toimipisteessä. Kysy mahdollisuuttasi osallistua työkokeiluun Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimistosta Espoon toimipisteen palvelunumerosta 0295 040 000.
Työkokeilun enimmäiskesto samassa tehtävässä on 6 kk ja päivittäinen työaika pääsääntöisesti 6 tuntia. Työkokeilusta ei makseta varsinaista palkkaa, mutta työ- ja elinkeinotoimiston työtön työnhakija voi saada Kelan myöntämää työmarkkinatukea tai oman työttömyysturvan suuruista perustukea sekä kulukorvausta 9 euroa päivässä työkokeilun ajan.

Lisätietoa työkokeilusta maksetusta korvauksesta ja työkokeilun kestosta saa Uudenmaan Työ- ja elinkeinotoimiston Espoon toimipisteen palvelunumerosta 0295 040 000.
Tehtävässä edellytetään oma-aloitteesuutta ja yhteistyökykyä sekä innostusta ja halua olla vuorovaikutuksessa vanhusten kanssa. Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Lisätietoja tehtävästä Osastonhoitaja Inga Poutiainen 050 4289354 inga.poutiainen@espoo.fi Varaesimies Sari Lindgren 050 4289358 sari.lindgren@espoo.fi
Työnantaja: Espoonlahden hoivakoti 2 / co Espoon kaupunki Sijainti: Merikansantie 4 C 02320 Espoo Hakemukset: https://www.tyonhaku.espoo.fi/frmCheckAndList.asp?J=29601&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=E&TITLE=Hoivakotiharjoittelija Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Espoon kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Merikansantie 4 C 02320 Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hoivakotiharjoittelija, työkokeilu, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Espoonlahden hoivakoti 2 / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Merikansantie 4 C 02320 Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 50 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa