Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

K Trainee Program

Kesko

Uusimaa

Java Developereita Bilotin Trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vanhusten hoito Tehtävän kuvaus: Oletko työtön ja kiinnostunut hoiva-alasta esim. uranvaihtaja. Tule työkokeiluun Espoonlahden hoivakoti 2:lle. Työkokeilu tarjoaa mahdollisuuden tutustua hoiva-alaan ja on eduksi esim. hoiva-alan koulutukseen haettaessa.Työkokeilijan ensisijaisena tehtävänä on hoivakodin asukkaiden kanssa seurustelu esim. lukeminen, musiikinkuuntelu (laulaminen) ja muu virkistystoiminta, ruokailussa avustaminen sekä asukkaiden kanssa ulkoilu. Lisäksi tehtäviin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja harjoittelupaikat Espoo harjoittelupaikat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hoivakotiharjoittelija, työkokeilu, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Espoonlahden hoivakoti 2 / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 56 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus