Duunitori suosittelee
Pricing Analyst KONEelle, Hyvinkää

Adecco Finland

Finland

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Demand Manager

Cloetta Suomi Oy /co HRS Advisors Oy

Turku

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Tuotekehittäjä

High Metal Group

01260 - Vantaa

IT System and Network Administrator

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lasten päivähoito Tehtävän kuvaus: Erityislastentarhanopettajan tehtävät Kiltakallion lastentalossa.Haemme innostunutta ja luovaa erityislastentarhanopettajaa, jonka tehtävänä on vastata laaja-alaisesti varhais - ja erityiskasvatuksesta 3-5 -vuotiaiden lasten integroidussa ryhmässä. Toiminnan suunnittelun lähtökohtana on lapsen tarpeista lähtevä laadukas varhaiskasvatus ja oppimisen ja oivaltamisen ilo vertaisryhmässä.Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 9 §:n ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Espoo varhaiskasvatus Espoo opettajat, lehtorit, professorit Espoo lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erityislastentarhanopettaja, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kiltakallion lastentalo / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 113 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus