Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Työpaikkakuvaus

Lasten päivähoito Tehtävän kuvaus: Erityislastentarhanopettajan tehtävät Kiltakallion lastentalossa.

Haemme innostunutta ja luovaa erityislastentarhanopettajaa, jonka tehtävänä on vastata laaja-alaisesti varhais - ja erityiskasvatuksesta 3-5 -vuotiaiden lasten integroidussa ryhmässä. Toiminnan suunnittelun lähtökohtana on lapsen tarpeista lähtevä laadukas varhaiskasvatus ja oppimisen ja oivaltamisen ilo vertaisryhmässä.

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 9 §:n mukainen pätevyys.

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat erityislastentarhanopettajat.

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään kehittävää työotetta ja vahvaa erityispedagogista osaamista. Hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja sekä joustavuutta. Arvostamme luovaa ja ennakkoluulotonta asennetta varhaiserityiskasvatukseen. Osaamista monikulttuurisuuden ja -kielisyyden alueelta. Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Tehtäväkohtainen palkka: 2637,52 €/kk Työaika: 38 h 15 min / viikossa Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon päivähoito haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle päivähoidossa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.
Lisätietoja tehtävästä Päiväkodin johtaja Satu Westerlund 050 5946 329 Päiväkodin varajohtaja Kirsi Loijas 046 8771 944
Työnantaja: Kiltakallion lastentalo / co Espoon kaupunki Sijainti: Lippurinne 3 02770 Espoo Hakemukset: https://www.tyonhaku.espoo.fi/frmCheckAndList.asp?J=29632&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=E&TITLE=Erityislastentarhanopettaja Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 Ilmoituskanava: Espoon kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lippurinne 3 02770 Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erityislastentarhanopettaja, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kiltakallion lastentalo / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Lippurinne 3 02770 Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 53 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa