Duunitori suosittelee
Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Haemme rakennustyöntekijöitä Poriin

Adecco Finland

Finland

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tampereelle

Adecco Finland

Finland

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lasten päivähoito Tehtävän kuvaus: Vindängens daghem är beläget nära Västerleden i Hagalund. Daghemmet består av 4 daghemsgrupper och 2 förskolegrupper. Till personalen hör förutom barnträdgårdslärare och barnskötare även 2 barnskötare som är reservpersoner. Reservpersonens arbetsuppgift är att vikariera i olika grupper när personal är borta. Vi vill erbjuda barnen en ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Espoo lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Barnskötare, reservperson, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Vindängens daghem / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 105 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus