Duunitori suosittelee
B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Technical Architect

Avarea

Helsinki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

CTO, Chief Technical Officer

Tailorframe Oy

00420 - Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lasten päivähoito Tehtävän kuvaus: Askbackens daghem är ett litet daghem med två daghemsgrupper.Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta med barn och vill utvecklas i ditt arbete.Som barnskötare arbetar du tillsammans med en barnträdgårdslärare och en barnskötare i 3-5 -åringarnas grupp.Genom en god fostringsgemenskap vill vi att ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Espoo lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Barnskötare, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Askbackens daghem / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 74 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa