Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Työpaikkakuvaus

Kulttuuri-, kirjasto- ja museotyö Tehtävän kuvaus: Etsimme avustaviin tehtäviin harjoittelijoita Espoon eri kirjastoihin, noin 20 paikkaa vuodessa!

Harjoittelijan toimenkuvaan voi kuulua mm. asiakaspalvelussa avustaminen, aineiston järjestämis- ja logistiset tehtävät sekä yleisötilaisuuksien järjestämisessä avustaminen. Mediaosaamista arvostetaan (esim. kuvankäsittelytaitoa). Kokeilun voi suorittaa myös kirjastojen lasten- ja nuortenosastoilla.

Tarkempi tehtäväkuva määritellään työkokeilun alkaessa yhdessä kirjaston tarpeita sekä harjoittelijan osaamista ja toiveita vastaavaksi.

Hae paikkaa alla olevan linkin kautta. Hakemuksesi on voimassa puoli vuotta. Ilmoitamme ainoastaan valituille hakijoille.

Espoonlahden kirjastot: Palveluesimies Leena Kaunisto puh 046 877 3541
Leppävaaran alueen kirjastot: Palvelupäällikkö Erna Marttila, erna.marttila@espoo.fi, puh. 043 8250027
Kirjasto Omena: Palveluesimies Hans Swahn, email: hans.swahn@espoo.fi
Entressen kirjasto: Palveluesimies Olli Louhimo, puh. 046 8772679.

Kelpoisuusvaatimus: Hakijan tulee olla työttömänä työnhakijana Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston Espoon toimipisteessä. Kysy mahdollisuuttasi osallistua työkokeiluun Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimistosta Espoon toimipisteen palvelunumerosta 0295 040 000.

Työkokeilun enimmäiskesto samassa tehtävässä on 6 kk ja päivittäinen työaika pääsääntöisesti 6 tuntia. Työkokeilusta ei makseta varsinaista palkkaa, mutta työ- ja elinkeinotoimiston toteama työtön työnhakija voi saada Kelan myöntämää työmarkkinatukea tai oman työttömyysturvan suuruista perustukea sekä kulukorvausta 9 euroa päivässä työkokeilun ajalta.

Lisätietoa työkokeilusta maksetusta korvauksesta ja työkokeilun kestosta saa Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston Espoon toimipisteen palvelunumerosta 0295 040 000.
Arvostamme oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta, vastuullisuutta ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työkokeilu ei edellytä aikaisempaa kokemusta kirjastotyöstä. Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja Työaika: 6 tuntia päivässä Lisätietoja tehtävästä . . . .
Työnantaja: Espoon kaupungin kirjastot / co Espoon kaupunki Sijainti: . 02070 . Ilmoitus jätetty: 25.04.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 Ilmoituskanava: Espoon kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: . 02070 .

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Avustavat tehtävät kirjastossa, työttömille suunnattu työkokeilu, 20 tehtävää, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 25.04.2016 ja sen on julkaissut Espoon kaupungin kirjastot / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa . 02070 . . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 69 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus