Duunitori suosittelee
Tietojärjestelmäasiantuntija

Ponsse Oyj

74200 - Vieremä

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

Tupakka-asiantuntija

Suomen Syöpäyhdistys

00101 - Helsinki

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

IT-yrityksiä ja konsultteja verkostoomme

Experis IT/ManpowerGroup Oy

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hallinto- ja toimistotyö Tehtävän kuvaus: Haemme asiantuntijaa yksilöasioiden jaostotiimiin, kun pitkäaikainen asiantuntijamme jää eläkkeelle. Tehtävään kuuluu viranhaltijoiden päätöksiin tulleiden oikaisuvaatimusten valmistelu yksilöasioiden jaostoon mm. sosiaalityöhön, asiakasmaksuihin, kotihoitoon ja vanhusten palveluihin liittyen. Kehitämme jatkuvasti työtämme yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 3 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Espoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiantuntija, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Sosiaali- ja terveystoimen toimiala/Esikunta/Laki- ja asiakkuusyksikkö / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02770 - Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 66 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus