Duunitori suosittelee
Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hallinto- ja toimistotyö Tehtävän kuvaus: Haemme asiantuntijaa yksilöasioiden jaostotiimiin, kun pitkäaikainen asiantuntijamme jää eläkkeelle. Tehtävään kuuluu viranhaltijoiden päätöksiin tulleiden oikaisuvaatimusten valmistelu yksilöasioiden jaostoon mm. sosiaalityöhön, asiakasmaksuihin, kotihoitoon ja vanhusten palveluihin liittyen. Kehitämme jatkuvasti työtämme yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 3 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Espoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon kaupunki Y-tunnus 0101263-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiantuntija, on ilmoitettu Espoon kaupunki -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Sosiaali- ja terveystoimen toimiala/Esikunta/Laki- ja asiakkuusyksikkö / co Espoon kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 107 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus