Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Espoon Diakoniasäätiö sr on monipuolinen sosiaalialan palveluyhteisö, joka on toiminut vuodesta 1970 alkaen. Säätiö tarjoaa mielenterveyskuntoutujille palveluasumista sekä työ- ja yksilövalmennuspalveluja. Säätiöllä on myös tukiasuntotoimintaa. Säätiön osana toimii lisäksi Espoon Klubitalo, joka tarjoaa vertaistukea mielenterveyskuntoutujille. Säätiössä on yli 60 työntekijää ja sen liikevaihto vuonna 2015 oli 5,5 milj. €. Espoon Diakoniasäätiön toimitilat sijaitsevat pääosin Kilossa. Lisätietoja säätiöstä löytyy www.espoondiakoniasaatio.fi sivustolta.

Espoon Diakoniasäätiö hakee

TOIMITUSJOHTAJAA

Vastaamaan säätiön johtamisesta kokonaisvaltaisesti. Toimitusjohtaja vastaa säätiön operatiivisesta toiminnasta ja toimii henkilöstön ylimpänä esimiehenä. Toimitusjohtajalla on tulosvastuu hallituksen asettamien strategioiden ja toimintasuunnitelmien toteuttamisesta, sekä vastuu toiminnan kehittämisestä ja linjausten suunnittelusta.

Etsimme tuloshakuista ja innostavaa johtajaa, joka ohjaa organisaatiota valmentavalla ja kehittävällä otteella. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä tahtoa viedä säätiötä eteenpäin. Odotamme toimitusjohtajalta aktiivista ja tehokasta verkottumista tärkeimmissä sidosryhmissä. Lisäksi edellytämme aiempaa johtamiskokemusta ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Arvostamme sosiaali- ja terveydenhuollon sekä järjestö- ja kuntasektorin tuntemusta.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän yleishyödyllisessä säätiössä sekä mahdollisuuden kehittää säätiön toimintaa sitoutuneen henkilökunnan kanssa.

Web-osoite: http://espoondiakoniasaatio.fi Työnantaja: Espoon Diakoniasäätiö Sijainti: Kilonkallio 7, 02610 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Rekrytoinnissa meitä avustaa Personnel Group. Lisätietoja tehtävästä antavat Personnelin konsultit: Jenna Jussila (jenna.jussila@personnel.fi , p. 050 442 8444) ja Sanni Kröger (sanni.kroger@personnel.fi, p. 040 738 8031) Hakemukset: https://www.personnel.fi/avoimet-tyopaikat/ Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kilonkallio 7, 02610 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Espoon Diakoniasäätiö Y-tunnus 0237382-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimitusjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Espoon Diakoniasäätiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Kilonkallio 7, 02610 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa