Duunitori suosittelee
CTO Chief Technology Officer / Teknologiajohtaja

Woima Corporation

Vaasa

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

CEO for One Month — Unelmien Kesätyö

Adecco

Helsinki

IT-osastonjohtaja

Kuntarahoitus

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Espoon Diakoniasäätiö sr on monipuolinen sosiaalialan palveluyhteisö, joka on toiminut vuodesta 1970 alkaen. Säätiö tarjoaa mielenterveyskuntoutujille palveluasumista sekä työ- ja yksilövalmennuspalveluja. Säätiöllä on myös tukiasuntotoimintaa. Säätiön osana toimii lisäksi Espoon Klubitalo, joka tarjoaa vertaistukea mielenterveyskuntoutujille. Säätiössä on yli 60 työntekijää ja sen liikevaihto vuonna 2015 oli 5,5 milj. €. Espoon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Espoo johtajapositiot Espoo johto- ja päällikkötason hallintotehtävät johtajapositiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon Diakoniasäätiö Y-tunnus 0237382-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimitusjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Espoon Diakoniasäätiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus