Duunitori suosittelee
Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Terveystoimittaja

Bonnier Business Forum Oy

Helsinki

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Espoon Diakoniasäätiö sr on monipuolinen palveluja tuottava yleishyödyllinen järjestö. Säätiö on toiminut vuodesta 1970 alkaen. Sen toiminnan piirissä ovat mm. mielenterveyskuntoutujat, työttömät ja asunnottomat. Espoon Diakoniasäätiöön kuuluva Espoon Klubitalo on mielenterveyskuntoutujien ja palkatun henkilökunnan muodostama yhteisö. Toiminnan tarkoituksena on parantaa jäsenten sosiaalisia taitoja, elämänhallintaa ja työllistymisen edellytyksiä työpainotteisen päivän ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Espoo musiikki- ja viihdealan tehtävät Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon Diakoniasäätiö Y-tunnus 0237382-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Johtava ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Espoon Diakoniasäätiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus