Duunitori suosittelee
Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Kesätyö - Tampereen jakeluvarasto

Tamro Oyj

33840 - Tampere

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

Tekstinsuunnittelija/Copywriter

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Ratkaisumyyjä - RPA systems

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Espoon Diakoniasäätiö sr on monipuolinen palveluja tuottava yleishyödyllinen järjestö. Säätiö on toiminut vuodesta 1970 alkaen. Sen toiminnan piirissä ovat mm. mielenterveyskuntoutujat, työttömät ja asunnottomat. Espoon Diakoniasäätiöön kuuluva Espoon Klubitalo on mielenterveyskuntoutujien ja palkatun henkilökunnan muodostama yhteisö. Toiminnan tarkoituksena on parantaa jäsenten sosiaalisia taitoja, elämänhallintaa ja työllistymisen edellytyksiä työpainotteisen päivän ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Espoo musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Espoon Diakoniasäätiö Y-tunnus 0237382-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Johtava ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Espoon Diakoniasäätiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus