Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Esperin uusi asumispalveluyksikkö Hoitokoti Järventaus valmistuu vuodenvaihteessa 2016-2017 Keminmaalle lähelle keskustan palveluita. Hoitokoti Järventaus tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua asumista erityishoivaa tarvitseville henkilöille. Kodissamme on 15 asumispaikkaa.

Haemme YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ johtamaan yksikön operatiivista toimintaa ja henkilöstöä. Työsuhde on vakinainen. Työ alkaa joulukuussa 2016 tai tammikuussa 2017 sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta AMK-tasoista terveydenhuoltoalan tutkintoa (sairaanhoitaja), vähintään kolmen vuoden työkokemusta lähiesimiestyöstä, sekä kokemusta mielenterveys- ja ikäihmisten parissa työskentelystä. Sinulla on voimassa oleva lääkehoidon koulutus sekä hygieniapassi ja olet myös mahdollisesti saanut MAPA-koulutuksen. Asukastieto/potilasjärjestelmät ovat sinulle tuttuja, erityisesti Pegasos.

Odotamme sinulta joustavuutta, hyvää muutoksen sietokykyä, oma-aloitteista organisointikykyä, sitoutunutta asennetta työhön sekä kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä. Erityishoivaa tuottavan hoitokodin esimiehenä teet yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot auttavat tehtävän hoitamisessa. Olet myös ennakkoluuloton ja haluat luoda uusia hoitomenetelmiä asukkaiden itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Arvostamme hyvää henkilöstöjohtamisosaamista, dynaamisuutta, markkinointihenkisyyttä ja tulostavoitteellisuutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtäväkokonaisuuden sekä kilpailukykyisen palkan. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperi haluaa olla edelläkävijä myös työnantajana tarjoamalla ison talon työsuhde-etuja kuten esim. ryhmätyönohjausta tarvittaessa, koulutusta, henkilöstötapahtumia sekä lakisääteistä laajemman työterveyshuollon.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoa tehtävästä antaa aluepäällikkö Santtu Karppinen p. 0400-923357 (tavoitettavissa hakuaikana perjantaisin klo 13-14) tai santtu.karppinen@esperi.fi. Haku päättyy 2.11.2016.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Web-osoite: http://www.esperi.fi Työnantaja: Esperi Care Oy Sijainti: Järventaustantie 33, 94400 KEMINMAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Aluepäällikkö Santtu Karppinen p. 0400-923357 (tavoitettavissa hakuaikana perjantaisin klo 13-14) tai santtu.karppinen@esperi.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Järventaustantie 33, 94400 KEMINMAA

Yritystiedot

Toiminimi Esperi Care Oy Y-tunnus 2017532-6 Toimiala Sairaankuljetuspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

41 331 803 € -6 %

Liiketoiminnan tulos

-3 642 533 € 17 %

Henkilöstö

852 -73

Liikevoitto-%

-9 % 10 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yksikönpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Esperi Care Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Keminmaa , osoitteessa Järventaustantie 33, 94400 KEMINMAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 20 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa