Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Esperi Hoitokoti Narikka tarjoaa palveluitaan kehitysvammaisille henkilöille. Narikassa on kaksi 12-paikkaista ryhmäkotia. Lisäksi palveluihimme kuuluu tilapäishoito, valmentava tukiasuminen sekä päivätoiminta. Yksikkö sijaitsee rauhallisella omakotitaloalueella Järvenpään Nummenkylässä. Tavoitteenamme on tarjota asukkaillemme hoivaa sekä turvallista ja kuntouttavaa toimintaa ympäri vuorokauden.

Haemme Narikkaan ammattitaitoista TIIMINVETÄJÄ-SAIRAANHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan pääsääntöisesti päivätyötä ja se alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävään kuuluu päivittäinen hoitotyö ja sairaanhoidollisen osaamisen hyödyntäminen lääkehoitoon ja asukkaiden sairaustilojen arviointiin liittyvissä asioissa. Työ on monipuolista hoitotyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi sekä osallistua toiminnan kehittämiseen yksikössä.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kehitysvammaisten kuntoutuspainotteisesta hoitotyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostusta kehitysvammaisten kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn viihtyisissä ja kodinomaisissa tiloissa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperi haluaa olla edelläkävijä myös työnantajana tarjoamalla ison talon työsuhde-etuja kuten esim. ryhmätyönohjausta tarvittaessa, koulutusta, henkilöstötapahtumia sekä lakisääteistä laajemman työterveyshuollon.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Sanna Nurmela, p. 050 406 8514 (arkisin) tai sanna.nurmela@esperi.fi. Haku päättyy 30.10.2016.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Web-osoite: http://www.esperi.fi Työnantaja: Esperi Care Oy Sijainti: Yrittäjänkatu 37-39, 04460 NUMMENKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Yksikön päällikkö Sanna Nurmela, p. 050 406 8514 (arkisin) tai sanna.nurmela@esperi.fi Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Yrittäjänkatu 37-39, 04460 NUMMENKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Esperi Care Oy Y-tunnus 2017532-6 Toimiala Sairaankuljetuspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

41 331 803 € -6 %

Liiketoiminnan tulos

-3 642 533 € 17 %

Henkilöstö

852 -73

Liikevoitto-%

-9 % 10 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tiiminvetäjä-sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Esperi Care Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Järvenpää , osoitteessa Yrittäjänkatu 37-39, 04460 NUMMENKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa