Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Esperi Hoitokoti Narikka tarjoaa palveluitaan kehitysvammaisille henkilöille. Narikassa on kaksi 12-paikkaista ryhmäkotia. Lisäksi palveluihimme kuuluu tilapäishoito, valmentava tukiasuminen sekä päivätoiminta. Yksikkö sijaitsee rauhallisella omakotitaloalueella Järvenpään Nummenkylässä. Tavoitteenamme on tarjota asukkaillemme hoivaa sekä turvallista ja kuntouttavaa toimintaa ympäri vuorokauden. Haemme Narikkaan ammattitaitoista TIIMINVETÄJÄ-SAIRAANHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan pääsääntöisesti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Järvenpää päällikkötason positiot Järvenpää hoitajat päällikkötason positiot Järvenpää .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Esperi Care Oy Y-tunnus 2017532-6 Toimiala Sairaankuljetuspalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tiiminvetäjä-sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Esperi Care Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Järvenpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa