Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Esperi Hoitokoti Villa Niemen palvelut ovat tehostettua ympärivuorokautista asumispalvelua kolmessa eri kerroksessa. Kussakin kerroksessa 24-25 asukaspaikkaa. Asukkaamme tarvitsevat ympärivuorokautista hoitoa ja hoivapalveluita. Asiakasryhmämme ovat muistisairaat iäkkäät ihmiset ja vaativaa avopuolen hoitoa tarvitsevat henkilöt. Toimimme saneeratussa sairaalarakennuksessa, joka on Pirkanmaan Sairaanhoitopiirin alueella. Paikkana luonnon keskellä, vanha sairaalamiljöö antaa aivan upeat ulkoilumahdollisuudet sekä luonnon hyödyntämisen terapeuttisena elementtinä.

Villa Niemessä sijaitseva Kuusamakoti on yli 65 - vuotiaiden erityishoivan yksikkö vaativahoitoisille asukkaille. Vaativaa hoitoa tarvitsevilla asukkaillamme saattaa olla taustalla alkoholidementiaa tai muuta vahvaa diagnostiikkaa ja käytösoiretta psykiatriselta puolella. Erityisryhmiemme asiakkaat ovat pääasiassa Kuusamakodissa ikäihmisiä.

Haemme Villa Niemen Kuusamakotiin ammattitaitoista TIIMINVETÄJÄ-SAIRAANHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja se alkaa sopimuksen mukaan. Noudatamme tehtävässä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tehtävään kuuluu päivittäinen hoitotyö ja sairaanhoidollisen osaamisen hyödyntäminen lääkehoitoon ja asukkaiden sairaustilojen arviointiin liittyvissä asioissa. Työ on monipuolista hoitotyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi sekä osallistua toiminnan kehittämiseen yksikössä.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden ja muistisairaiden hoivatyöstä sekä psykiatrisesta hoitotyöstä. Katsomme eduksi myös aiemman kokemuksen lähiesimiestyöstä. Pidämme tärkeänä kiinnostusta ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn viihtyisissä ja kodinomaisissa tiloissa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi ja työvuorosuunnitteluun. Esperi haluaa olla edelläkävijä myös työnantajana tarjoamalla ison talon työsuhde-etuja kuten esim. ryhmätyönohjausta tarvittaessa, koulutusta, henkilöstötapahtumia sekä lakisääteistä laajemman työterveyshuollon.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Merja Friman, p. 050 409 7145 tai merja.friman@esperi.fi. Haku päättyy 28.10.2016.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Web-osoite: http://www.esperi.fi Työnantaja: Esperi Care Oy Sijainti: Pitkäniementie rak 15, 33380 PITKÄNIEMI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Yksikönpäällikkö Merja Friman, p. 050 409 7145 tai merja.friman@esperi.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pitkäniementie rak 15, 33380 PITKÄNIEMI

Yritystiedot

Toiminimi Esperi Care Oy Y-tunnus 2017532-6 Toimiala Sairaankuljetuspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

41 331 803 € -6 %

Liiketoiminnan tulos

-3 642 533 € 17 %

Henkilöstö

852 -73

Liikevoitto-%

-9 % 10 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tiiminvetäjä-sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Esperi Care Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jämijärvi , osoitteessa Pitkäniementie rak 15, 33380 PITKÄNIEMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 22 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa