Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Promoottori

Face2face

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Esperi Hoitokoti Villa Niemen palvelut ovat tehostettua ympärivuorokautista asumispalvelua kolmessa eri kerroksessa. Kussakin kerroksessa 24-25 asukaspaikkaa. Asukkaamme tarvitsevat ympärivuorokautista hoitoa ja hoivapalveluita. Asiakasryhmämme ovat muistisairaat iäkkäät ihmiset ja vaativaa avopuolen hoitoa tarvitsevat henkilöt. Toimimme saneeratussa sairaalarakennuksessa, joka on Pirkanmaan Sairaanhoitopiirin alueella. Paikkana luonnon keskellä, vanha sairaalamiljöö antaa aivan upeat ulkoilumahdollisuudet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Jämijärvi päällikkötason positiot Jämijärvi hoitajat päällikkötason positiot Jämijärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Esperi Care Oy Y-tunnus 2017532-6 Toimiala Sairaankuljetuspalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tiiminvetäjä-sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Esperi Care Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jämijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa