Duunitori suosittelee
Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Esperi Palvelukoti Kivipuisto tarjoaa turvallisen kodin henkilöille, joiden fyysinen, psyykkinen tai sosiaalinen toimintakyky on alentunut. Palveluvalikoimaan kuuluu ympärivuorokautinen asumispalvelu ja kevyempi palveluasuminen. Yhteensä asukaspaikkoja on 67. Kivipuisto sijaitsee vehreässä ympäristössä, hyvien liikenneyhteyksien ja Järvenpään kaupungin palveluiden äärellä. Kivipuiston toiminta perustuu kuntouttavaan työotteeseen ja yhteisöllisyyden korostamiseen. Asukkaita tuetaan ja motivoidaan omien voimavarojen käyttämiseen. Kannustamalla ja yhdessä tekemisellä luodaan lämminhenkinen arki.

Haemme Palvelukoti Kivipuistoon ammattitaitoista SAIRAANHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja se alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää sekä omaa ammattitaitoasi että yksikön toimintaa.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Pidämme tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden, mielenterveyskuntoutujien sekä kehitysvammaisten kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Arvostamme myös aiempaa kokemusta ikäihmisten hoivatyöstä sekä mielenterveyskuntoutujien- ja kehitysvammaisten hoitotyöstä. Olet iloinen, oma-aloitteinen ja sinulla on tunnollinen asenne työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn viihtyisissä ja kodinomaisissa tiloissa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi ja työvuorosuunnitteluun. Esperi haluaa olla edelläkävijä myös työnantajana tarjoamalla ison talon työsuhde-etuja kuten esim. ryhmätyönohjausta tarvittaessa, koulutusta, henkilöstötapahtumia sekä lakisääteistä laajemman työterveyshuollon.

Tervetuloa kannustavaan ja iloiseen joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Satu Solin, p. 050 325 8165 tai satu.solin@esperi.fi. Haku päättyy 31.10.2016.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Web-osoite: http://www.esperi.fi Työnantaja: Esperi Care Oy Sijainti: Sorronrinne 9, 04410 JÄRVENPÄÄ Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Yksikönpäällikkö Satu Solin, p. 050 325 8165 tai satu.solin@esperi.fi Hakemukset: http://www.esperi.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sorronrinne 9, 04410 JÄRVENPÄÄ

Yritystiedot

Toiminimi Esperi Care Oy Y-tunnus 2017532-6 Toimiala Sairaankuljetuspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

41 331 803 € -6 %

Liiketoiminnan tulos

-3 642 533 € 17 %

Henkilöstö

852 -73

Liikevoitto-%

-9 % 10 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Esperi Care Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Järvenpää , osoitteessa Sorronrinne 9, 04410 JÄRVENPÄÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa