Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Myyntiedustaja

Smartia Oy

Vantaa

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Oluenpanija, Laitilan Wirvoitusjuomatehdas oy

Adecco Finland

Finland

Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Esperi Hoitokoti Pikkutikka on aloittanut toimintansa maaliskuussa 2015. Pikkutikka tarjoaa ympärivuorokautista asumista kehitysvammaisille henkilöille Turun Moisiossa. Pikkutikassa on yhteensä 15 autetun asumisen asukaspaikkaa. Autettu asuminen on tarkoitettu pääosin keskivaikeasti kehitysvammaisille henkilöille, jotka tarvitsevat päivittäistä apua, tukea ja ohjausta arjessaan. Pikkutikka sijaitsee rauhallisella alueella ja hyvien joukkoliikenneyhteyksien äärellä. Haemme Hoitokoti Pikkutikkaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Turku musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Esperi Care Oy Y-tunnus 2017532-6 Toimiala Sairaankuljetuspalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Esperi Care Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 14 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus