Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Esperi Hoitokoti Pikkutikka on aloittanut toimintansa maaliskuussa 2015. Pikkutikka tarjoaa ympärivuorokautista asumista kehitysvammaisille henkilöille Turun Moisiossa. Pikkutikassa on yhteensä 15 autetun asumisen asukaspaikkaa. Autettu asuminen on tarkoitettu pääosin keskivaikeasti kehitysvammaisille henkilöille, jotka tarvitsevat päivittäistä apua, tukea ja ohjausta arjessaan. Pikkutikka sijaitsee rauhallisella alueella ja hyvien joukkoliikenneyhteyksien äärellä.

Haemme Hoitokoti Pikkutikkaan OHJAAJAA toistaiseksi voimassa olevaan osa-aikatyöhön (50%). Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista, itsenäistä ja monipuolista tukipalvelu- ja ohjaustyötä, sisältäen myös hoivatyötä. Edellytämme sosionomin tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään vuoden ajalta, katsomme eduksi kokemuksen kehitysvammaistyöstä. Olet aidosti kiinnostunut ja innostunut tekemään tarkoituksenmukaista työtä kehitysvammaisten parissa asukkaidemme eduksi. Iloinen ja positiivinen elämänasenne on aina plussaa, samoin oma-aloitteinen ja tunnollinen asenne työhön.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn viihtyisissä ja kodinomaisissa tiloissa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperi haluaa olla edelläkävijä myös työnantajana tarjoamalla ison talon työsuhde-etuja kuten esim. ryhmätyönohjausta tarvittaessa, koulutusta, henkilöstötapahtumia sekä lakisääteistä laajemman työterveyshuollon.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Katja Tolvanen, p. 046 922 2267 tai katja.tolvanen@esperi.fi. Haku päättyy 31.10.2016.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Web-osoite: http://www.esperi.fi Työnantaja: Esperi Care Oy Sijainti: Loimaankatu 6, 20400 TURKU Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Yksikönpäällikkö Katja Tolvanen, p. 046 922 2267 tai katja.tolvanen@esperi.fi Hakemukset: http://www.esperi.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Loimaankatu 6, 20400 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Esperi Care Oy Y-tunnus 2017532-6 Toimiala Sairaankuljetuspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

41 331 803 € -6 %

Liiketoiminnan tulos

-3 642 533 € 17 %

Henkilöstö

852 -73

Liikevoitto-%

-9 % 10 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Esperi Care Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Loimaankatu 6, 20400 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa