Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Server Engineer

Callstats.io

Helsinki

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Summer Trainees

Comptel

Helsinki

Kunnossapitäjä, Riihimäki

Valio Oy

Riihimäki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Esperi Care konserniin kuuluva Uudenmaan Tukitupa tarjoaa palveluita asiakkaidemme koteihin ja tukiasuntoihimme. Palvelumme ovat kokonaisvaltaista psykososiaalista tukea ja ohjausta arkeen ja asumiseen. Kohderyhmänä ovat itsenäistyvät nuoret, jälkihuoltonuoret, lastensuojelun avohuollon asiakkaat (lapset ja nuoret), päihde- ja mielenterveysasiakkaat sekä nuoret äidit/perheet. Haemme Uudenmaan Tukitupaan LÄHIHOITAJIA tai SOSIONOMEJA keikkatyöhön. Työ sijoittuu pääsääntöisesti arkisin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Vantaa sosiaalityö Vantaa hoitajat sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Esperi Care Oy Y-tunnus 2017532-6 Toimiala Sairaankuljetuspalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja tai sosionomi, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Esperi Care Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 14 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus