Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

CTO, Chief Technical Officer

Tailorframe Oy

00420 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Digia Career Compass

Digia

Tampere

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Esperi Care konserniin kuuluva Uudenmaan Tukitupa tarjoaa palveluita asiakkaidemme koteihin ja tukiasuntoihimme. Palvelumme ovat kokonaisvaltaista psykososiaalista tukea ja ohjausta arkeen ja asumiseen. Kohderyhmänä ovat itsenäistyvät nuoret, jälkihuoltonuoret, lastensuojelun avohuollon asiakkaat (lapset ja nuoret), päihde- ja mielenterveysasiakkaat sekä nuoret äidit/perheet. Haemme Uudenmaan Tukitupaan LÄHIHOITAJIA tai SOSIONOMEJA keikkatyöhön. Työ sijoittuu pääsääntöisesti arkisin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Vantaa sosiaalityö Vantaa hoitajat sosiaalityö Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Esperi Care Oy Y-tunnus 2017532-6 Toimiala Sairaankuljetuspalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja tai sosionomi, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Esperi Care Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa