Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Esperi Care konserniin kuuluva Uudenmaan Tukitupa tarjoaa palveluita asiakkaidemme koteihin ja tukiasuntoihimme. Palvelumme ovat kokonaisvaltaista psykososiaalista tukea ja ohjausta arkeen ja asumiseen. Kohderyhmänä ovat itsenäistyvät nuoret, jälkihuoltonuoret, lastensuojelun avohuollon asiakkaat (lapset ja nuoret), päihde- ja mielenterveysasiakkaat sekä nuoret äidit/perheet.

Haemme Uudenmaan Tukitupaan LÄHIHOITAJIA tai SOSIONOMEJA keikkatyöhön. Työ sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 08-20 välille ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista, itsenäistä ja monipuolista tukipalvelutyötä Uudenmaan alueella. Toimistomme sijaitsevat Järvenpäässä ja Vantaalla, josta käsin pääosin työtä suoritetaan.

Edellytämme lähihoitajan tai sosionomin tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Sinulla on työkokemusta lastensuojelusta, mielenterveys- ja päihdekuntoutujista sekä lievästi kehitysvammaisten tai muuta erityistukea tarvitsevien asiakkaiden asumispalveluista ja kotiin vietävästä tuesta. Olet aidosti kiinnostunut tekemään merkityksellistä tukipalvelutyötä osana ammattitaitoista tiimiämme. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi ja työvuorosuunnitteluun. Esperi haluaa olla edelläkävijä myös työnantajana tarjoamalla ison talon työsuhde-etuja kuten esim. työnohjausta, koulutusta, henkilöstötapahtumia sekä lakisääteistä laajemman työterveyshuollon.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Selja Ollila, p. 044-3160 100 tai selja.ollila@esperi.fi. Hakuaika päättyy 31.10.2016.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Web-osoite: http://www.esperi.fi Työnantaja: Esperi Care Oy Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 VANTAA Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Yksikönpäällikkö Selja Ollila, p. 044-3160 100 tai selja.ollila@esperi.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Teknobulevardi 3-5, 01530 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Esperi Care Oy Y-tunnus 2017532-6 Toimiala Sairaankuljetuspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

41 331 803 € -6 %

Liiketoiminnan tulos

-3 642 533 € 17 %

Henkilöstö

852 -73

Liikevoitto-%

-9 % 10 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja tai sosionomi, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Esperi Care Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Teknobulevardi 3-5, 01530 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 22 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa