Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Esperi Hoivakoti Luhalahti sijaitsee kuvan kauniissa maalaismaisemassa Itä-Ikaalisissa Luhalahden kylän sydämessä, kirkon vieressä. Tarjoamme kodinomaista tehostettua asumispalvelua pitkäaikaiseen asumiseen tai lyhytaikaiseen hoivan tarpeeseen. Tehostettua asumispalvelua tarjoamme pääsääntöisesti ikäihmisille, mutta joukossamme on myös kehitysvammaisia, sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujia.

Haemme Hoivakoti Luhalahteen reipasta ja motivoitunutta LÄHIHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tuntityöhön. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja se alkaa sopimuksen mukaan.

Hoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää hoitotyön lisäksi mm. omaisyhteistyötä, lääkehoitoa sekä viriketoiminnan kehittämistä ja toteutusta.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn viihtyisissä ja kodinomaisissa tiloissa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi ja työvuorosuunnitteluun. Esperi haluaa olla edelläkävijä myös työnantajana tarjoamalla ison talon työsuhde-etuja kuten esim. ryhmätyönohjausta tarvittaessa, koulutusta, henkilöstötapahtumia sekä lakisääteistä laajemman työterveyshuollon.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Minna Kankaansivu, puh. 045-1282525 tai minna.kankaansivu@esperi.fi. Haku päättyy 28.10.2016.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Web-osoite: http://www.esperi.fi Työnantaja: Esperi Care Oy Sijainti: Luhalahdentie 2211, 39410 LUHALAHTI Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Yksikönpäällikkö Minna Kankaansivu, puh. 045-1282525 tai minna.kankaansivu@esperi.fi Hakemukset: http://www.esperi.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Luhalahdentie 2211, 39410 LUHALAHTI

Yritystiedot

Toiminimi Esperi Care Oy Y-tunnus 2017532-6 Toimiala Sairaankuljetuspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

41 331 803 € -6 %

Liiketoiminnan tulos

-3 642 533 € 17 %

Henkilöstö

852 -73

Liikevoitto-%

-9 % 10 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Esperi Care Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ikaalinen , osoitteessa Luhalahdentie 2211, 39410 LUHALAHTI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa